Merve sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 16:51

Atasay'ın yapmış olduğu son kampanyadan Çadır ürünü bir ürün sipariş ettim, ertesi gün kargo yazmasına rağmen zaten kargoya verilemedi ve pazartesi günü almış olduğum ürün tarafıma bugün ulaştı. Ulaştı ama nasıl ulaştı?! Benim aldığım ürün sarı altın renginde bir çift küpe olmasına rağmen, gelen ürün beyaz altın renkte bir çift küpe. Ve hatta sertifikasız! Ki ben sipariş öncesi ve sonrasında yine müşteri hizmetlerini aramış ve sarı altın renkte istediğimi beyan etmiş, bir yanlışlık olmamasını istemiştim. Biz gönderelim de denilip gönderilmiş. Ne bu konuda bilgi verildi. Tarafıma ne de gereken şekilde işlem yapıldı. Elime ulaştığı gibi müşteri hizmetlerini aradım, R**** hanım ile görüşmemizde bana sunulan çözüm ya rodajlama işlemi ile ürünün sarı renge döndürülmesi ya da iade edilmesi... Kampanya çadırı bir ürün olduğu için stok kalmadığı ve bu ürünün bana gönderildiği söylendi. Mağazadan değişim imkanı yok. İnternet mağazasından değişim işlemi yok. Madem elinizde sarı altın renkte stok kalmadı, neden internette sitenizde hala stok görünüyordu. Madem beyaz altın renkte gönderecektiniz, bunu öncesinden haber verip onay almanız gerekmez miydi? İade edecek olsam sipariş oluştur muydum ya da beyaz renkte istiyor. Olsam beyaz altın renginde almaz mıydım? Kampanya adı altında bu sıkıntıları müşterilerinize reva görüyorsanız neden kampanya yapıyorsunuz, bu nasıl iş yapmak, bu nasıl büyük bir marka olmak? İnsanlar sizlere güvenerek sipariş oluşturuyor, bu şekilde güvensizlik oluşturmak neden?

Sonuç olarak şikayet kaydı oluşturdum, şimdi haber bekliyorum kendilerinden. Sunulan çözüme göre burada şikayetimi güncelleyip bilgi vereceğim.

27 Ekim 2023 15:11

Az önce arandım. Atasay tarafından Ece hanım benimle iletişim kurdu ve rodaj ya da iade dışında yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Sertifika için de Dilara hanım ile görüştüm. Hem sertifikasız gönderiyorlar, bunu bizler talep edelim istiyorlar, nasıl göndermezsiniz deyince de Dilara hanım gibi müşteri hizmetleri çalışanları tarafından hiçbir şey olmamış da hataları yokmuşçasına geçiştiriliyor, sebep oldukları öfke patlamasını kendilerine hakaret sayıp hakaret etmekle suçluyorlar. Kendilerini çözüm odaklı görüyorlar üstelik. Hem suçlu, hem güçlü! Mahallelerimizdeki kuyumcular sizden çok daha iyi iş yapar, çok daha güvenilir, vasatın da altında hizmet için yürüttüğünüz bu işte zerre hakkım varsa hakkım haram olsun sizlere. Çok samimi olarak söylüyorum, bir daha bu marka ile işim olmaz, isterlerse bedava yapsınlar, herhangi bir ürün almayı düşünmüyorum, asla ve asla da kimseye önermiyorum. Yaşattıkları sorunları müşteri odaklı değil, ben merkezli çözüyorlar, ne güzel ticaret.

27 Ekim 2023 10:39

Henüz dönüş yapılmadı. Ancak şimdiden belirtmekte fayda görüyorum ki, rodaj istemiyorum! 1 yıl sonra rengi yine aynı olacak, hiçbir anlamı yok benim için. Her yıl size getirip de sürekli rodaj mı yaptırmam gerekiyor? Bu çözüm değil benim için. Tıpkı satın almış olduğum gibi sarı altın renkteki ürünü talep ediyorum. Ayrıca bir kez daha belirtmek istiyorum, ben mahalledeki bir kuyumcudan ürün satın almadım, Atasay gibi zincir bir markadan ürün aldım, daha önceden de birçok zincir mağazadan ürün aldım devamlı müşteriyim, böyle utanç verici bir durumla karşılaşmadım, nasıl sertifika göndermezsiniz! Artık mahalledeki kuyumcular bile satmış oldukları ürünlere dair sertifika düzenliyor veriyor. Beraberinde gelen bir fatura harici hiçbir şey yok. Kabul edilebilir bir şey değil.

26 Ekim 2023 17:44 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

27 Ekim 2023 14:44

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

01 Ağustos 2024 12:51
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 12:16

23 Ocak 2024 16:21