Ece sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 19:36

Arzum Vacuumix yedek parça sorunu.
Kasım ayında aldığım Arzum vacuumix küçük blender haznesinin kapağındaki conta ilk 2 kullanımda sürekli çıkmaya ve düşmeye başladı. 3. Kullanımda ise makine çalışırken içeceğin içine düştü ve parçalandı. Ve makine artık sızdırıyor. Hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bu kadar önemli bir parçanın bu kadar çabuk parçalanması ve de bu parçaya yedek parça olarak ulaşamamak makinenin çöp olması demek. Sarf malzemesi bu lastik ise, neden stoklara girmiyor. Biz makinemizi kullanamıyoruz ve mağdur ediliyoruz. Yedek parçanın ivedilikle tedariğini istiyorum.

05 Temmuz 2024 12:11

07 Mayıs 2024 09:09 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri

07 Mayıs 2024 10:33

Evet kendilerine ulaştık, sürekli sorun veren bir parça ve ihtiyaç halinde bulunmuyor. Bir ay sonra stoğa girecekmiş falan filan. Peki biz sürede makinesiz ne yapacağız?

01 Haziran 2024 16:36

Müşteri hizmetleri arayıp mayıs sonu yedek parça stoklara gelecek dedi. Aylar oldu hala parça yok makine çöp. Artık çözüm bulmazlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

25 Haziran 2024 18:07

Evet bugün 25 Haziran hala parça yok hala makineyi kullanamıyoruz

05 Temmuz 2024 12:36

Arzum iade tutarsızlığı. Kasım 2023 aldığım Arzum vacuumix cihazım nisan ayında kapak içi contası kendiliğinden koptu. Müşteri hizm aradığımda sürekli yedek parça önümüzdeki hafta gelecek dendi. Temmuz oldu aradılar ve dediler ki parça yok urunu servise bırakın biz gerekeni yapacağız. Sonuç olarak ürünün iadesine karar verildi. Şu an ürün 9500 TL ; bize de deniyor ki ya siteden 8-9 bin tl lik ürün alin veya fatura tutarınız 4500 TL yi iade edeceğiz. Kullanamadığım bir makine ; ve ihtiyacım olan o. Siteden yerine alınabilecek tek bir adet ürün yok onun değerinde ve islevinde. Para iadesini güncel değerinde yapmalısınız ki ihtiyacımı aynı işlevde bir üründe tamamlayayim. İletilen tutarı kabul etmiyorum ve de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Hasan

Hangi servise verdiniz acaba, ben de vereyim. Bugün İstanbul Güngören servisine bu conta parçası değişimi talebi için bırakmak istedim, bicak haznesi ile beraber almak zorundasınız dediler, garanti kapsamına da girmiyormuş, resmen üretim hatası, herkesin contası parçalanıyor bir sure sonra. Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gideceğim

Kubra sonuçtan çok memnun

Kubra
02 Ekim 2023 14:54
"Sorun çözüldü. Teşekkür ediyorum"

Esra
27 Mart 2024 09:14