Ahmet sonuçtan çok memnun

11 Mayıs 2024 16:50
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet var bölümünden derya hanıma çok teşekkür ediyorum gerekli ilgi ve alakaları için konu ile alakalı insan kaynaklarına gerekli bilgileri verecek ve ilgileneceklerini söylediler”

Uşak merkez Aras Kargo Karun şubesi personeli, telefon numarasının sonu 7311 olan çalışan arkadaş, her defasında kargomuzu ya kapının önünde ya da aşağıda bulunan esnaf dükkanına bırakmaktadır. Bütün teyp ve telefon kayıtları elimde mevcuttur. Hiçbir şekilde ne kameralarda ne de telefon ile bizi arayarak kargonuzun geldiğini belirtmemesine rağmen 'Evde yoktunuz, oraya bıraktım, bundan sonra oraya da bırakmam, geri iade gönderirim.' şeklinde saygısız davranışlar ve konuşmalar sergilemektedir. Bir an önce firmanız çalışanı ile ilgili gerekli soruşturmaların yapılmasını istiyorum. Aras Kargo gibi büyük bir firmaya böyle bir çalışan hiçbir şekilde yakışmıyor ve sizin firmanızdan hiçbir şekilde alışveriş yapmayacağımı buradan belirtiyorum.

11 Mayıs 2024 16:35

Aras Kargo çalışanı kesinlikle böyle bir personeli iş yerinizde barındırmasını herkes adına konuşuyorum kimse istemez Uşak merkez ilinde Aras Kargo Karun şubesi çalışanı ismini bilmediğim bir arkadaş numarasını ( sıfırbeşyüzelliüç- dörtyüzonbir- yetmişüçonbir) biliyorum sadece adresimize her defasında kargoyu getirirken aramıyor geldiğinde zile basmıyor irtibat kurmadan ya kapının önüne ya da aşağıda bulunan herhangi bir esnafa bırakıp geçiyor sonra şubeden dağıtıcı arkadaş ile irtibata geçmek istediğimizde bizimle telefonda saygısızca bundan sonra size kargo getirmem geri iade gönderirim tarzında sesini yükselterek konuşuyor Aras Kargo benim babamın oğlu mu ben bu kadar yapıyorum daha iyisini yapan varsa gelsin ben yukarı çıkarmam kargoyu aşağıya bırakırım geçerim benim umurumda olmaz diyor. Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım gerçekten çok yazık bu insanlar bedavaya mı çalışıyor ücretsiz mi kargo dağıtıyor bir daha mı asla Aras Kargo ile çalışmam. Uşak da bulunan bu Karun şubesinde ki arkadaş ile bir an önce oradaki şube müdürünün ilgilenmesini istiyorum geriye dönüş yapılmasını istiyorum aksi takdirde Tüketici Hakları ve bilumum şikayet edebileceğim neresi varsa şikayet edeceğim

11 Mayıs 2024 16:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

11 Mayıs 2024 17:16

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Ahmet
Ahmet
11 Mayıs 2024 17:20

Meral sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 14:13
"Beni arayan bayan çok ilgili yaklaşımı çok güzel teşekkür ederim"

28 Ağustos 2023 12:17
Münevver sonuçtan memnun

Münevver
10 Şubat 2024 22:31
Yakup sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 17:40
"Gerekli ilgi gösterildiği için teşekkür ederim"
Seda sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2024 14:20