Aras Kargo'nun Asansörsüz Eve Teslimat Sorunu

18 Aralık 2024 11:06332

Aras Kargo, 3 katlı olan evime kargoyu getirmiyor. Evde küçük çocuğum var, 'aşağı gelip alın' diyor. Yani böyle saçmalık olur mu? Neymiş, asansör yokmuş. Bir sürü kargom var, 'Abla getiremem yukarı' diyor. Yazıklar olsun böyle firmaya. Bir daha asla Aras Kargo'yla gelen bir şey almayacağım.

10 Mart 2025 13:41

Aras Kargo teslimat adresi evimi vermeme rağmen asansör olmayan 3. Kattaki evime getirmeye tenezzül etmiyor ve teslimat noktasına bırakıyor. Bu kaçıncı oldu artık yıldım. Daha önce derya hanım arayarak ilginlenmisti ama birkaç ay sonra tekrar sipariş vermek zorunda kaldım Aras Kargo'ya ve yine aynı şey aynı kargocu ve eve teslim etmiyor bende mesaj da bana teslim etmiş gibi yazıyor. Yeter artık yeter bu kuryenin bu ahlaksızlığı şu mübarek ramazan günü yetti

18 Aralık 2024 11:11 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Kübra A. Yapmış olduğunuz geri bildirim çözüm ekibimiz tarafından incelemeye alınmış ve takip sürecimiz başlatılmıştır. Ekip arkadaşımız, ihtiyacınıza uygun çözümleri oluşturarak 31026856 numaralı bildiriminizle ilgili sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Aras Kargo olarak tüm geri bildirim süreçlerine çok önem veriyoruz. Siz değerli müşterilerimizin ilettiği tüm konular üzerinde gerekli çalışmalar yapılmakta olup elde edilen sonuçlar ise süreçlerimizde hizmet kalitemizi daha da geliştirmemizde önemli rol oynamaktadır. Hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri ve tüm konularınızı geri bildirim formumuzu doldurarak ilettiğiniz takdirde de aynı şekilde sizlerle hızlıca iletişime geçilecektir. Paylaşımınız ve firmamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz Saygılarımızla, Aras Kargo Müşteri İlişkileri Müdürlüğü

18 Aralık 2024 12:00

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler gerekli aksiyonlarımızı almış durumdayız.Bizlere her türlü konuda, diğer çözüm kanallarımız olan Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da iletişim formumuzu doldurarak da ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Kübra
18 Aralık 2024 12:02

Derya hanıma ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim

Kübra
10 Mart 2025 13:35

Derya hanım gerekli işlemlerin yapılacağını söyle ama bugün gelecek olan başka bir kargo adresimi vermeme rağmen yine teslimat noktasına teslim edilmiş. Ve gelen mesaj da bana teslim edilmiş gibi yazıyor Aras Kargo pişmanlıktır

6 Ekim 2025 11:28

Aras Kargo pişmanlıktır gerçekten bende aynı durumu yaşıyorum ve ilgi alaka sıfır

Aras Kargo Malatya Şubesi İle Sürekli Yaşanan Teslimat Sorunları

3 Kasım 2024 01:23303

Aras Kargo Malatya şubesi ile her seferinde sorun yaşıyorum. 44 NE 562 plak...

Aras Kargo Malatya Şubesi İle Sürekli Yaşanan Teslimat Sorunları

Aras Kargo'nun Teslimat Sorunu

7 Şubat 2024 13:38264

"Bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayacağım konusunda iyi bir güven verdi. Müşteri hizmetlerinden doğan beye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım dediği gibi olur"

Aras Kargo'nun Teslimat Sorunu

15 Kasım 2024 16:5066

"Teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Aras Kargo 4 Kat İnmek Zorunda Bırakıldım,  Sadece 1 Kg 1 Desi Kargo İçin!

Aras Kargo 4 Katİnmek Zorunda Bırakıldım,  Sadece 1 Kg 1 Desi Kargo İçin!

Serdar

Orhan
Aras Kargo Şikayetçiyim, Bana Yapıldı Herkese Yapılır

Aras KargoŞikayetçiyim, Bana Yapıldı Herkese Yapılır

Doğan
Aras Kargo Elemanında Sorun Var!

Aras KargoElemanında Sorun Var!

Canan
Aras Kargo Çalışanı Darp Etti!

Aras KargoÇalışanı Darp Etti!

Dağhan

Öne ÇıkanKonular