Süleyman sonuçtan memnun

23 Haziran 2024 17:30

Aras Kargo, kargo paketini yukarı çıkarmamak için kargonun desisini yanlış hesaplamış. E-ticaret uygulaması üzerinden aldığım TV sehpasının malzemelerini içeren 185x40x9 cm ve 30x20x13 cm ebatlarında iki kutudan oluşan kargoyu kargocular apartmanın önünde bana teslim ettiler. Halbuki ben kargocu arkadaşa yardım etmek için aşağıya inmiştim. Malum kutu, bir kişinin taşıması için zor olsa da iki kişi için oldukça kolaydı. Sağ olsun o da bana tek başıma taşıttı. Müşteri hizmetlerini aradığımda kargomun 31 Desi olduğunu ve 30 Desi ve üzerisini yukarı çıkarmak zorunda olmadıklarını ifade ettiler. Fakat kendi sitelerinde yer alan Desi hesabına göre iki kutunun toplam desisi 24,8 olarak hesaplanıyor. Anladığım kadarıyla kargocu arkadaşlar birbirlerini yormamak için müşterileri yormayı tercih ediyorlar.

23 Haziran 2024 17:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

25 Haziran 2024 16:04

24 Haziran 2024 tarihinde Doğan Bey telefon ile bana ulaştı yaşanan bu durum için firma adına özürlerini iletti. Görüşmemizde kendisi nezdinde firmaya ilgisinden dolayı teşekkür ettim buradan da bir kez daha teşekkür ediyorum. İlgili şubelere konu hakkında uyarının yazılı olarak yapıldığını ifade etti. Umarım bu hassas tavırları uygulamaya yansır. (Ayrıca görüşmenin sonunda indirimli kargo gönderimi için bir kod paylaşıldı.)

Berk sonuçtan çok memnun

01 Mart 2024 12:24
"İlgilendiğiniz için teşekkürler umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz"
Merve sonuçtan çok memnun

23 Nisan 2024 13:07