Fatih sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 18:04
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Yeşim hanıma teşekkür ederiz”

Merhaba, evime sipariş vermediğim halde bir kargo geldi. Evde kimse olmadığı için kargo görevlisi 0 (532) 670 50 01 numarasından beni arayarak kargoyu teslim etmek istedi. Evde olmadığımızı ve herhangi bir ürün sipariş etmediğimizi söyledim. Daha sonra '4043240742492 takip numaralı kargonuzu F**** P**** (kendisi) teslim ettik. Hizmet sunumunu ispatlayan dijital belge ile size daha iyi hizmet verebilmek için dolduracağınız anketimize https://aras.la/L9AzkY adresinden ulaşabilirsiniz. B016' şeklinde bir mesaj aldım. Ben ve ev halkından hiçbir kişi böyle bir kargo teslim almadı. Ayrıca, kargo görevlisi kargoyu müftülüğe bırakacağını belirtti. Ben de nereden geldiyse oraya gönderilmesini istedim. Gün içerisinde 'Tarafınıza kusurlu ürün gönderimi sağlandığı için acil dönüş yapmanız gerekmektedir. İletişim: 0541*****43 B043 M. Parıldar' diye bir mesaj daha aldım. Kesinlikle başıma bu konuyla alakalı herhangi bir olumsuz durum gelirse, sorumluluğu sizden bilirim. Şikayetimi iletmek istedim ve konuyla ilgilenmenizi rica ediyorum. Saygılar, iyi çalışmalar.

28 Şubat 2024 18:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

29 Şubat 2024 10:46

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Fatih
Fatih
29 Şubat 2024 10:48

Yeşim hanıma teşekkür ederiz

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Aralık 2024 20:16

20 Kasım 2023 19:56
Aras Kargo Kargomu Bana Teslim Etmedi. Kargom Kayıp Oldu
Aras Kargo Kargomu Bana Teslim Etmedi. Kargom Kayıp Oldu

Gökçen
06 Eylül 2023 19:50
Aras Kargo Kabul Edilmedi Yalanı Üretip, Kargo Getirmiyorlar!

20 Nisan 2024 16:52
Aras Kargo Kargomu Teslim Almamama Rağmen Teslim Edildi Mesajı Aldım
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
19 Kasım 2023 17:40
"Aradığınız ve değer verdiğiniz için teşekkür wderim"

Aras Kargo Kategorileri