Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Series 9 (45mm) Garanti Ve Kasko Sorunu

Rabia
02 Ekim 2024 17:15

Apple Watch Series 9 markalı saati Media Markt üzerinden 09.06.2024'de 19.000 TL küsur bir fiyata ekstra kasko ve koruyucu dahilinde satın aldım. Fakat saati ekran koruyucuyu hiç çıkarmadan kullanmama rağmen saatin kasasında çizikler meydana geldi.

Çalıştığım iş gereği saati hafta içi kullanmadım. Aldığım tarihten itibaren saati toplamda on kere kullanmamışımdır. Kasadaki çizikleri fark ettikten sonra Media Markt'a götürüp tekrar inceleme talep ettim. Saatin kendi garantisi dışında ekstra kasko yaparsam daha iyi olacağını ve bu sigortanın çizilmeyi de kapsadığını satan kişi üstüne basarak o zaman söylemesine rağmen saatin deforme olduğunu görünce sigortanın çizilmeyi kapsamadığını söyledi.

Saati bir şekilde incelemeye gönderdim. Bugün yetkili servisten gelen mesajda kullanıcı hatası olduğu yazıyordu. Saatin kasasında koruyucu olmasına rağmen nasıl kullanıcı hatası oluyor? 3 aylık bir cihaz daha. Satarken o kadar ilgili arkadaş varken deforme olduğu zaman muhatap olacak kimseyi bulamıyorum ki bir de cabası.

Ben saati 19.000 TL küsuratlı bir fiyata almışken yetkili servis benden 20.000 TL onarım parası istiyor. Bir saatin onarımı nasıl sıfırdan daha pahalı olabilir? Gereği yapılmadığı için saatimi ve belgelerimi teslim aldıktan sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup bir süreç izleyeceğim. Bir sorun ile karşılaştığınızda ilgili hiç kimseyi karşımda bulamıyorum. Mağdur olduğumla kalıyorum.

Sigorta Kapsamındaki Apple Watch Çizik Onarım Talebim Reddedildi

Ecem
12 Ekim 2025 20:45
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Mikrofon Sorunu Ve Ücret Talebi

Zehra
31 Ekim 2024 01:40
Apple Watch Mikrofon Sorunu Ve Ücret Talebi
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
14 Kasım 2024 10:59
Yüksek Ücret Talebiyle Karşılaştım, Haksızlığa Uğradım
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
20 Temmuz 2024 13:00