Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
20 Temmuz 2024 13:00

03.07.2024 tarihinde küçük bir kaza geçirdim ve Apple Watch'ım da kolumdaydı kaza sonrasında saatimin üstünde 7 8 yerinde çizik olduğunu fark ettim. Saatime Trendyol üzerinden kapsamlı onarım paketi ve ekstra bir senelik garanti satın aldım. 04.07.2024 tarihinde Axa Sigorta ile görüşme yaptım ve ekranda çizikler olduğunu söyledim fakat hanımefendi yazarken ekran kırık olarak yazdı 3 4 sefer sadece çizik var diye söylememe rağmen. Cihazımın onarım paketi sayesinde ücretsiz bir şekilde onarımı yapılacağını söyledi. Cihazımı sigortanın göndermem gerektiği yere göndermem için bir yer söyledi ve gönderdim. Cihazıma bir süre geçtikten sonra işleme alındı ve mesaj atıldı. Cihazımın onarımı yapılacağı söylendi fakat teknik servis aradı ve Apple cihazınızı onarımın yapmayacağını söylemiş ve cihaz değişimi olacak demiş. Cihaz onarımı yapılamamasının sebebi Apple de yedek parça bulundurmaması mıymış. Sigorta kapsamı %70 inini karşılıyormuş ve cihaz değişimi olması için benden 6 bin ile 7 bin lira arasında bir ücret talep ettiler. Onarım paketi alırken cihazınız %70 kapsamında olacak diye hiçbir yerde yazmıyordu. Ekran kırılınca sıvı teması olduğunda onarımı yapılacak yazıyordu buna güvenerek yüksek bir meblağda ödeme yapıyorsunuz ve cihazınız onarım sağlanmadan geri geliyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Poliçe no: 446184457
Müşteri no: 185864346

Ramazan
25 Ağustos 2024 18:07
Apple Watch Ultra 2'nin Çizik Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Series 9 (45mm) Garanti Ve Kasko Sorunu

Rabia
02 Ekim 2024 17:15

Apple Watch Servis Süreci Ve Garanti Sorunları

Merve
19 Şubat 16:28
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 15:18

Sigorta Kapsamındaki Apple Watch Çizik Onarım Talebim Reddedildi