Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Mikrofon Sorunu Ve Ücret Talebi

Apple Watch Mikrofon Sorunu Ve Ücret Talebi
Zehra
31 Ekim 2024 01:40

Apple Watch 9 saatimi garantiye verdim. Konuşurken karşı tarafa sesim gitmiyor, ses alamıyorum diye servisten mesaj geldi. Mikrofon tamiri olmadığı için saat değişimi için ücret istediler. Servise ve Apple'a sorduğumda nasıl bozulmuş diye yeterli bir açıklamada bulunmadılar. Saatimde bir hasar, darbe yok, kılcal bir çizik bile yok ama mikrofonu bozuluyor, kullanıcı hatası diyorlar ve 14.900 TL fiyat istiyorlar. Aynı saate kesinlikle değişim ücretini kabul etmiyorum. Servisten fotoğraf istiyorum. Görmek için gizlilikten dolayı atamayız, yasak diyorlar. Apple'a güvenerek onca para bağlıyoruz, mağduriyet yaşatıyorsunuz. Tüketici Mahkemesi'ne konuyu taşıyacağım. Şikayetçi olacağım Apple'dan.

Tuncay

O kadar üzücü bir durum ki sonuna kadar haklısınız. Apple destekle iletişime geçin, onlarla yaptığınız görüşmenin transkripti ya da Case numarası ile servise başvurursanız sanırım daha etkili oluyormuş. Benim de sadece mikrofon arızalıydı keşke göndermeseydim. Gürgençler'e yönlendirdi Apple beni. Siz kime gönderdiniz garanti için?

Tuncay

Merhaba aynı sorun bende de oldu az önce garantiye yolladım. Sizin şikayetinizi görsem yollamazdım. İşin komik tarafı eğer ücretli onarımı kabul etmezsem kargo gönderi bedelini ben ödeyecekmişim. Koskoca Apple bozuk mikrofonu tamir edemiyor mu?

Zehra

Servisten saati teslim aldım. Saat açılmıyor şarjı bitmiştir dedim üstündeki Jelatini çıkartmamıştım Allah'tan arkasından jelatini sadece kaldırdım şarj aleti ile denedim saat hiçbir şekilde şarj olup açılmıyor yarın tekrar servise vereceğim bütün belgelerimi topladım Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım mikrofonundan ses bulanık geliyor diye verdiğim saat kullanıcı hatası olarak bana geri döndü çalışır vaziyette servise teslim ettiğim saat şu an hiçbir şekilde çalışmıyor Apple dan nefret etmeye başladım

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Series 9 (45mm) Garanti Ve Kasko Sorunu

Rabia
02 Ekim 2024 17:15
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Onarım Sorunu: Müşteri Memnuniyetsizliği

Elif
13 Ekim 2024 22:21
Apple Watch Onarım Sorunu: Müşteri Memnuniyetsizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 15:18
Apple Kategorileri