Kargo Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

İbrahim
28 Ekim 2024 16:20

7 Ekim tarihinde verdiğim siparişe ait 2 üründe sorun oldu ve MNG Kargo ile ürünleri gönderdim, siteden kontrol ettiğimde ürünler depoya ulaşmadı. Yazısına istinaden, müşteri hizmetleri ile sürecim başladı. İlk görüşmede V***** isimli bir müşteri temsilcisi, kargodan makbuz bulmam gerektiğini, kargonun depoya ulaşmadığını iletti. Kargo şirketini aradığımda bana teslim no verildi. Tekrar bağlantıya geçtim ve durumu anlatıp teslim noyu ilettim, depo ile iletişime geçtiğini ve teslim no karşılığı gelen kargonun iade kodunda bir rakamın yanlış yazılması sonucu depoya girmemiş göründüğünü, durumu depoya bildirdiğini ve benim 72 saat sonra süreci takip etmem gerektiğini iletti. 72 saat sonra tekrar bağlantı kurdum, tekrar en baştan anlattım her şeyi, deponun bu talebi reddettiği ve benim kargo şirketinden makbuz almam gerektiği söylendi. Yani bu dijital çağda - teslim numarasında iade kodu çıkıyor, koli içinde iade formu doldurulmuş, ürünler ile benim iade kodu oluşturduğum ürünler tutuyor. Günlerdir uğraşıyorum, bu kadar uğraştırmaya gerek var mı acaba? Telefon ile konuşursam belki derdimi daha rahat anlatırım diye aranmak istediğim seçeneği işaretledim ve arama geldi. Karşı tarafın konuşma şekli, vurguları, ben konuşurken dinlemek yerine özellikle konuşmaya devam etmesi ve sonunda telefonu kapatması satış sonrası hizmet bu tür siteler için bence önemli, çünkü her site zaten aynı ürünleri bence fiyata satıyor. Ayrıca bana depoya ulaştım ancak siz kargodan evrak temin etmeye çalışın. Yapmama hakları var deselerdi ben 72 saat boş bekleyeceğime evrak temin etmeye çalışırdım. Şimdi MNG Kargo bana makbuz gönderecek, onlardan dönüş bekliyorum. Boşuna vakit kaybı. Kötü hizmet benim bu ay kredi kartına 6000 TL ödememe sebep olacak, almadığım kullanmadığım bir ürün için hem de, harcadığım efor ve zaman da cabası.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 13:22

Nihan
19 Nisan 2024 11:13
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
20 Temmuz 2023 18:09
Amazon'dan Aldığım Ürün Bir Türlü Bana Ulaşmıyor
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
26 Ocak 2025 00:38