Enes sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'da İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

04 Kasım 2024 10:27

Amazon üzerinden satın aldığım ürünümde 8-9 ay sonrasında garanti kapsam niteliğinde bir arıza tespit edildi. Bunu amazonun belirtmiş. Olduğu servise gönderdiğimde ürünün değişim yapılması gerektiği ve üreticiden kaynaklı olduğu tarafıma iletildi. Hazırlamış oldukları belgeleri amazonun sitesine yükledim ve bana firma değişim dediği halde iade yapalım siz aynı ürünü tekrar alın iade ücretini de hesabınıza yatıralım dediler. 4 Ekim günü başlayan süreç hala çözümlenmedi. Yaklaşık4 ya da 5 kere Amazon yetkilileri iletişime geçtiğimde bugün yatacak (8 Ekim) denildi. 10 ekimde tekrar konuştuğumda arkadaş bir hata yapmış işlemi tekrardan yapıyorum kusura bakmayın denildi. Yine yatmadı. 12 ekimde tekrar yazıştığımda yine aynı cevap arkadaş bir hata yapmış işlemi tekrardan yapıyorum kusura bakmayın. 14 ekimde konuştum ve yine başkasına suç atılıp işlemi 15 ekimde başlattığını 10 gün beklemem gerektiği tarafıma bildirildi. Hala bekliyorum. Bugün 4 Kasım. Bu kadar iş bilmez bir site görmedim. Benim gibi kaç tane insanın iadelerini yapmayıp bezdirip paraları iç ediyorsunuz. Acaba tüketicim Hakem Heyeti'ne dilekçeleri ve müşteri hizmetleri konuşma kayıtlarını sundum. Hukuki yoldan tüm hakları kullanacağım. Bir daha alışveriş yapmayacağım

Ahmet
Ahmet

Probleminiz çözüldü mü? Aynısını yaşıyorum bende şikayet ettim Hakem Heyeti’ne. 30 gün dolduruyor Amazon.

Arda sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 12:54

Ayhan
25 Ekim 2024 16:10
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'da İade Çilesi: Para İadesi Beklerken Yaşanan Sorunlar

Ömer