Harun sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Türkiye Mağdur Ediyor

Harun
07 Kasım 2023 15:57

Prime üyesi olduğun Amazon Türkiye adlı alışveriş sitesinden kozmetik amaçlı leke giderici yüz serumu siparişi verdim ancak ürün göndericisi Amazon usa olacak bu ürün için ithalat depozito ücreti ve kargo bedeli ile birlikte yaklaşık 2.200TL lik siparişi 07.10.2023 tarihinde verdim. Ücreti ödedim ürünün 23.10 2023. Tarihinde teslim edileceği vadedildi. Ancak 23.10.2023 tarihi geldiğinde teslim edilmeyen ürünü kontrol ettiğimde 19.10.2023 de eksik bilgi nedeniyle kendilerine ulaşmam istendi aradığımda ürünün kozmetik ürün statüsünde olduğu ithalinin şahıslarca yapılmasının yasak olduğu gümrüğe takıldığı iade edileceği söylendi. Ben bir tüketici olarak bu yasaktan haberim olması mümkün değilken ithal eden ben olmadığım Amazon firması olduğu ve nihai tüketici olduğu halde mağdur edildim üstelik ürün bedelinin iadesini istediğim halde 14 gün geçmesine rağmen bedel iadesi yapılmadı. Bedel iadesi için ürünün iadesi gerektiği ifade edildi ancak ürün Hala gümrükte görünüyor. Kargo firması Aramex ve Amazon ilgilenmiyor. Şikayetçiyim

05 Eylül 2023 11:15

Halil
18 Ekim 2023 08:47
Amazon Yurt Dışı Sipariş Pişmanlığı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
12 Aralık 2024 00:45

Oğuzhan
18 Ağustos 2025 11:16
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
10 Aralık 2024 10:10