Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Siparişleri Yanlış Adrese Yolluyor

Uğur
07 Aralık 2023 11:00

Amazon'dan Kasım ayında iki adet sipariş verdim. Benim adresim İstanbul'da olmasına rağmen kargolarım İstanbul'dan yola çıkıp Isparta'ya gönderiliyor. İlk kargomu 25.11.2023 tarihinde verdim, ancak Isparta'ya gönderildikten sonra yanlış adres denilerek iptal edildi. Hiçbir düzeltme yapılmadı ve on gün geçmesine rağmen ücret iadesi gerçekleştirilmedi. İkinci kargom da 27.11.2023 tarihinde yine aynı yanlış adrese gönderildi. Müşteri hizmetleriyle dört-beş defa görüşme yaptım, bu da yetmediği için MNG Kargo ile defalarca görüştüm. Amazon'un müşteri hizmetleri her seferinde durumu düzelttiklerini, kargonuzun adresinize yarın geleceğini söyledi ama sonunda bugün o kargom da iadeye çıkarıldı. En son müşteri temsilcisi, MNG Kargo'nun müdürüyle görüştüğünü belirtti, ancak yine bir sonuç alamadım. Ne ürünlerimi gönderiyorlar ne de ücret iadesi yapıyorlar. Yetmezmiş gibi 'İsterseniz tekrar sipariş verin, öyle gönderelim' diyorlar. Verdiğim siparişler yanlış adrese gidip parasını bile iade alamazken ben nasıl sizden tekrar sipariş verebilirim? Müşteri temsilcilerinizle yaptığım görüşme kayıtları duruyor. Her şey ortada; hata yaptığınız ve yanlış adrese gönderdiğiniz açıkça belli. Müşteriyi mağdur ediyorsunuz. Bu şikayeti her yere taşıyacağım çünkü hiçbir düzeltme yapmıyorsunuz.

Bertay
02 Ağustos 2024 11:42
Amazon Siparişlerimi Göndermeyi Reddediyor
Tolga sonuçtan çok memnun

Tolga
01 Aralık 2023 14:11
"Hızlı bir şekilde geri dönüş yapıp mağduriyetimi giderdikleri için Amazon müşteri hizmetlerine teşekkür ediyorum. Yine de bu şekil mağduriyetlerin oluşmaması adına çalıştıkları kargo şirketleri ile olan iletişimlerini arttırmalarını rica ediyorum."
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
18 Ağustos 2024 11:59
Cem sonucu yetersiz buldu

19 Aralık 2023 11:46
Çiydem sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Ve MNG Kargo İle Yaşanan İade Kabusu

Çiydem