Amazon Mall Alışverişi Dol.

Amazon Mall Alışverişi Dol.
15 Ağustos 2024 19:16

https://xtysmy.com sitesi Amazon, Alibaba, Aliexpress mall alışveriş sitesi komisyon vererek küçük küçük Binance hesabına da bağlayarak bir iki kez küçük küçük para da çektirerek Binance'ye güven sağlayıp VIP 3 yaparak son 25. göreve yüksek sipariş parası koyarak paramıza el koydu. 7 gün içinde siparişi tamamlamazsak parayı dondurup görevi de tamamlamadan parayı çekemeyeceğimizi söyledi. Lütfen biri yardımcı olsun, parayı nasıl kurtaracağız? Kurtaran kimse var mı?

Yorumlar (8)

Sevcihan
Sevcihan

Bu durumu bende yaşıyorum, savcılık ile çözülür mu

Fatih
Fatih

Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun kimse para yatırmasın para kurtarma yoluna gitmesin kimse. İyice batarsınız size söylüyorum. Savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun

Mansur

Savcılıktan bir sonuç çıkar mı?

Sedat

Bana davet kodu gönderen kişiye 7000 dolar parayı kendi elimle çektim kardeşim ama şimdi bana yardımcı olmuyor sana kim davet kodu gönderdi buna nasıl hesap açtın çünkü bunu kullanan davet kodu göndermezse bunda hesap açamıyorsun

Murat
Murat

Ne kadar kaybettiniz? Burada 64.000$ yazıyor... Sitede bağlantı yardım bilgi vs hiçbir şey yok hiçbir şey olmayan siteye güvenip 64.000$ yatırdınız mı?

Mansur

Kazanç 64.000$ dolar diyor 18.000$ dolar yatır 64.000$ kazan diyor. Yani son darbeyi vurmak istiyorlar. 4.000$ yatırdım

Sedat

Bu durum benimde başıma geldi parasını kurtaran var mı bilgi verebilir misiniz

Daha parasını kurtaranı duymadım

Online Platformda Yaşanan Beklenmedik Deneyim Ve Çözüm Arayışı

Nazmi
15 Şubat 2025 21:53
Semra sonuçtan çok memnun

Yatırım Kabusu: 750.000 TL'lik Mağduriyet

Semra
28 Ocak 2025 12:03
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
30 Nisan 2024 20:29