Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Kart Bilgilerimin Çalınmasına İzin Verdi

Amazon Kart Bilgilerimin Çalınmasına İzin Verdi
Bilge
02 Aralık 2023 11:24

Amazon'a bağlı Akbank kartımdan her ay Amazon Prime üyelik ücreti kesiliyor. Bunu ben fark edene kadar ne Amazon'dan ne de bankadan herhangi bir bilgi alamıyorum. Bu ücretin neden kesildiğini sorduğumda Amazon'daki B**** isimli müşteri temsilcisi, E*** S***** isimli bir kişinin hesabına Prime üyelik ücreti kesildiğini belirtiyor. Ancak ben bu kişiyi tanımıyorum. Kart bilgilerimin izinsiz kullanıldığını belirterek gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum, ancak her soruma cevap almak için uzun süre bekletiliyor ve gece yarısı olduğunda müşteri temsilcisinin mesai saatinin bittiği söyleniyor. Ertesi sabah R**** isimli bir kişiyle görüştüğümde ise Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'ndan dolayı bilgi paylaşamayacaklarını ve tüm kart bilgilerimin sistemden silindiğini ifade ediyor. Kartımın izinsiz kullanımı ile ilgili endişelerimi dile getirdiğimde, KVKK bahanesiyle bilgi verilmiyor. Amazon hesabımı silmek istediğimde dahi, kartımın izinsiz kullanımını önleyemeyeceğim söyleniyor. Kart bilgilerimle iznim dışında Prime üyelik işlemi yapılıyor ve bu durum kimseyi ilgilendirmiyor gibi görünüyor.

Yavuz
19 Eylül 2024 16:10
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Amazon Prime Üyeliğinden Haksız Ücret Kesintisi Ve Güvenlik Endişesi

Sedat
31 Ekim 00:04
iptal-edilen-amazon-prime-uyeliginden-haksiz-ucret-kesintisi-ve-guvenlik-endisesi-1.jpg
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Prime Üyeliği Kapatılmasına Rağmen İzinsiz Ücret Tahsilatı Ve İade Talebi

18 Ekim 19:53

Bilgim Dışında Amazon Prime Üyeliği Ve Haksız Ücret Kesintisi