İlayda sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 08:15

30 Ekim 2024 tarihinde Amazon'dan 2 adet avize siparişi verdim. Ertesi gün hemen teslim edildi. Yine 31 Ekim'de Ofm Amazon Uzman ekibinden bir mail aldım ve Amazon kurallarını ihlal ettiğim gerekçesiyle hesabımın kapatıldığını öğrendim. Detaylı bir gerekçe bildirmeden hesabım kapatılmıştı. Tahminim şu yönde; farkında olmadan biri mail adresimden diğeri telefon numaramdan olmak üzere iki ayrı hesap oluşturmuşum.
Avizelerimin kutusunu açtığımda, cam parçalardan birinin kırık olduğunu gördüm. Ancak hesabım kapatılmış olduğu için tedarikçiye Amazon üzerinden herhangi bir geri bildirimde bulunamadım. Müşteri temsilcisiyle yazışarak durumu anlattım; uzmanların benimle iletişime geçeceğini iletti ve bekledim. Uzmanlardan aldığım dönüşler ise fotoğraflardaki gibiydi. 5bin liralık ürün aldım, böyle bir mağduriyet yaşadım. Asla Amazon'dan alışveriş yapmayacağım. Trendyol, Hepsiburada, IKEA, hatta Dolap uygulaması bile geri bildirimleri değerlendirip aksiyon alabilirken Amazon'un yarattığı bu mağduriyeti unutmayacağım.

13 Kasım 2024 12:44

Maalesef herhangi bir dönüş olmadı, tedarikçiyle görüşüp kendim tedarik etmem zorunda kalacağım

25 Kasım 2024 12:32

Tedarikçi firmayı aradım, kırık olan parçayı ücretini ödeyerek alabilmek için. Sağ olsun tedarikçi firma yolda kırılıp kırılmadığını, ben herhangi bir ücretsiz ürün talep etmeden sordu. Ücretsiz gönderim yapacaklarını söyleyerek iletişim bilgilerimi aldılar

Bensu sonuçtan hiç memnun değil

Bensu
09 Haziran 2025 14:21
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 20:45
Amazon Verdiği Sözü Tutmadı
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
23 Ağustos 2023 22:33
İzel sonuçtan hiç memnun değil

İzel
13 Kasım 2024 14:51