Heritage sonuçtan memnun değil

Amazon Germany Columbia Facet 75 Mağduriyeti

Amazon Germany Columbia Facet 75 Mağduriyeti
Heritage
21 Ocak 2024 17:48

7 Aralık 2023 tarihinde yaptığım alışverişte, Columbia Facet 75 modeli için 42.5 numaralı ayakkabıyı satın aldım. Ancak satın alma işlemi sırasında numaranın 41.5 olarak gösterildiğini fark ettim, tekrar geri gelip kontrol ettim ve baştan başladım 42.5 aldım ve satın almada 41.5 gösterdi.

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, sistemsel bir hata olduğunu kabul ettiler ancak siparişin gerçekte 42.5 numara olduğunu söylediler ve bende güvenerek satın aldım.

Ne var ki, ayakkabı 40 gün sonra geldi uzun bir süre beklemenin ardından ayakkabı 41.5 numara çıktı. Konuyu tekrar müşteri hizmetleriyle paylaştığımda, değişiklik yapamayacaklarını ve tek çözümün iade olduğunu söylediler.

Bu süreçte, hem zaman kaybettim hem de hiçbir çözüm sunulmadan sadece iade edilmesi istendi. Aldığım fiyatla aynı ayakkabıyı tekrar satın almak istesem, farklı bir fiyatla karşılaşacağımı öğrendim. Bu durum beni ciddi bir mağduriyetle karşı karşıya bıraktı.

Lütfen, bu durumun en kısa sürede çözülmesi için gerekli adımları atmanızı ve yaşadığım mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

Taylan sonuçtan hiç memnun değil

Taylan
09 Ocak 2024 15:40
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 19:47
Amazon Yanlış Ürün Gönderimi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 13:51
Çilem sonuçtan hiç memnun değil

Çilem
18 Kasım 2023 23:48
Amazon Beni Mağdur Etti
Amazon Beni Mağdur Etti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 10:50
Amazon'un 3 Defa Yanlış Ürün Göndermesi