Amazon Çoklu Ürün Satın Alımı Olmaması

Fatih
19 Ağustos 2023 18:37

Amazon'da çoklu sipariş yapamıyorum. Üniversitede öğretim üyesiyim. Lisansüstü araştırmalarımız kapsamında adet sayısı fazla ürün almak istiyoruz. Fakat sistem direk olarak

"Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. Kullanım ve Satış Koşullarımızda belirtildiği üzere, ürünleri yalnızca ortalama bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda satıyor ve yalnızca son tüketicilere satış yapıyoruz." mesajı ile iptal ediyor. Biz satıcı değiliz öğretim üyesiyiz. Öğrencilerimizle araştırma-geliştirme çalışmalarında kullanacağız. Ürün yurtiçinde olmadığından dolayı mecbur yurt dışından siparişi vermek zorundayız. Bu konuda kaç defa yazmama, aramama rağmen olumlu bir geri dönüş olmadı. Gerekirse projemizi, öğretim üyesi olarak çalıştığımıza dair resmi belgede gösterebiliriz. Atış politikalarınızı eğitim konusunda ayrıcalıklı olarak değerlendirmelerini talep etmekteyiz.

Amazon Uygulamasında Sipariş Tamamlanamıyor: 'Devam Et' Butonu Çalışmıyor

Hatice
13 Kasım 2025 12:12
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Sipariş İptalleri Ve Şüpheli İşlem Bildirimi Nedeniyle Hesap Blokajı

Yusuf
19 Şubat 23:36
amazon-siparis-iptalleri-ve-supheli-islem-bildirimi-nedeniyle-hesap-blokaji-1.jpg

Amazon Üzerinden İptal Edilen Sipariş Aynı Satıcı Tarafından Daha Pahalıya Tekrar Satışta

20 Kasım 2025 21:55
amazon-uzerinden-iptal-edilen-siparis-ayni-satici-tarafindan-daha-pahaliya-tekrar-satista-2.jpg
amazon-uzerinden-iptal-edilen-siparis-ayni-satici-tarafindan-daha-pahaliya-tekrar-satista-1.jpg

Sepete Ekle Butonu Çalışmıyor, Amazon’dan Hızlı Çözüm İstiyorum

Kadir