Amazon Aman Review Robot

Amazon Aman Review Robot
07 Ağustos 2023 18:01

Arkadaşlar benimde param gitti ben görevleri de tamamladım ama çekemiyorum üstelik görevi tamamlamam için 11 bin 700 dolar benimle whatsapp iletişime geçen kişi tamamladı. Ama şimdi de uygulamadaki müşteri hizmetleri diyor ki başkası sizin hesaba para gönderdiği için parayı çekemezsiniz diyor ancak mevcut paranın yüzde 10 yatırırsanız parayı çekebilirsiniz. Arkadaşlar benimle iletişime geçen kişi kendi hesap bilgisini şifresini verdi. Sizce bu ne demek yani?

profile profile profile

Yorumlar (72)

Orkhan

Arkadaşım şu an hesabında 39 bin dolardan fazla para var. Okx aracılığıyla o paranı ıban hesabına yatırılmasına yardımcı ola bilirim. Ama paranın hepsini değil parça parça çıkara bilirsin toplamını. Düşük komisyon hakkı var. Benim bir miktar param vardı ıban hesabıma aktardım ve çıkardım.

Orkhan

Merhaba ben paramı çıkardım. Kim istese yardım yapa bilirim. Okx ya da Bybit aracılığıyla

Uruk

Orhan kardeş banada yardımcı olursan sevinirim

Uruk

Kardeşim banada yardımcı olur musun bende para yatırdım en son 55. Görevde 2670 dolar istediler nasıl geri alacağım

Hesap nasıl sileceğim

Cesur

Allo

Gökhan

Kardeşim bana bu uygulamanın link lazım bende para yatırdım ama telefon dehisikligi olduğu için girip paramı çekemiyorum yardim edersen sevinirim

Nasıl silebilirim hesabı

Ziver

Merhabalar linki bulabildiniz varsa bana da link lazım

Emrah

Kardeşim me yaptın paranı alabildiniz

Cevat

Arkadaşlar benim de 9000 dolarım gitti parasını alan var mı Allah rızası için bana yardım edin bütün birikimim gitti

Hesabı nasıl silebilirim

Yok kardeşim benimde gitti 48 adımdayım 1700 USDT istedi kalmadı elde avuçta

Ahmet

Hayırlı günler herkese bende çok fena bir şekildeagdur oldum hemen hemen 5 bin dolar kadar 56 ncı göre deyim ama nedense her sona yaklaştığımda sıkıntı olmaya başladı 2 3 defa çektim ufak meblağ da büyük meblağ olunca hepten işin boyutu değişti şu an hesapta 8500 dolar var yeni tamamlamada benden 1800 dolar daha istedi yatırmadım şu an hesapta olan parayı nasıl çekebilirim yardımcı olacak veya muhatap olabileceğimiz biri var mı

Uruk

Bende de aynı sıkıntı var bende 55. Görevdeyim benden 2670 dolar istediler yardımcı olur musunuz

Orkhan

Merhaba çekim işlerinde yardım yapa bilirim. Bende çıkardım

Ümit

Arkadaşlar çarpıldık neyaziki

Ferat

Bende mağdurum yardımcı olacak kimse var mı acaba

Kaçıncı günde mağdur oldun

Ramazan

Sen görevleri tamamlayıp paranı aldın mi

[email protected]

Aldım kaçıncı görevdesin sen

1800 dolar istiyor

59. Görevdeyim

Musa

Aldım şu an kaçıncı görevdesin ve kaç para attın

60 görevi tamamlayıpta parayı çekmeyen var mı

Özkan

Değerli dostlar tamamlasanizda alamıyorsunuz parayı bu yüzden daha fazla yatırmayın

Bünyamin

Musa hocam bana ulaşabilir misin? [email protected]

Hüseyin

Bilgi verirmisin kardeşim her zaman mi oynuyorsun küçük örülsün çektim ama biraz büyük olunca başka hesaptan yükleme yapıldığı için çektmiyorum görevi tamamladım [email protected] bilgi verirsen sevinirim

Moneb

Evet [email protected]

Ali

Merhaba! Musa kardeşim bana biraz bilgi verebilirmisin? [email protected]

Ümit

Var

Ben çekemiyorum 12 bsn dolar var çekemiyorum

Ahmet

Arkadaşım ben artık görevin 56 da bıraktım çünkü bayağı rakamlar yükseldi o yüzden olan parayı nasıl kurtarabilirim

Yakup

Alamadım [email protected] vergi adınaltında yeniden para istiyor

Ben çekemedin ilk 60 görevi yaptım fakat çekemedim

Ramazan

Görevi tamamladıktan sonra parayı cekebiliyormuyuz

Musa

Gmail adresini yaz yardımcı olayım Nurettin bey

Ramazan

Bana da yardımcı olun lütfen bende kaptırdım

Emrah

[email protected]

Moneb

[email protected]. Kardeşim bana yardımcı olur musun

Musa sen çekebildin mi maalesef bende aynı durumdayım 75 bin tl vurdu bana

Musa nasıl. Alıyorsun

Recep

Buna da yardımcı olun 59 görevde kaldım 1. 650 dolar istiyor lütfen yardım edin

Murat

Kardeşim bir yardım et ne olur elde avuçta ne varsa gitti [email protected]

Murat

Musa bey banada yardım edebilir misiniz lütfen

Kenan

Banada yardımcı olabilirmisin dostum [email protected] mail adresim

Musa bey bende 59 görevdeyim 9600 dolar istiyor lütfen bana yardim yardımın karşılıksız kalmayacak [email protected]

Lütfen bana yardim et çok zor durumdayım [email protected]

Musa

Para çeke basınca ne diyor Ahmet bey

Şaban

Musa hocam ben 60. Görevi yaptım vermediler müşteri hizmetleri yeni görev yapman gerek dedi bu defa yüksek getirili görev olmayacağını belirtti bir daha koyuldum göreve bu defa yine 60. Görevi bitirdim ama çekim yapamıyorum başka ülkeden hesabıma para aktarıldığı için güvenlik acısından vermiyorlar 500 dolar istiyor yeniden bende borç gırtlağa kadar doldu var mı bir olur yolu [[email protected]]

Kenan

Merhaba arkadaşlar bende aynı şekilde kandırıldı maalesef varsa bir yolunu bulup parasını geri alan herkes bilgi versin nerelere başvurduğunuzu

Kaçıncı günde patladınız

Kenan

Benim hesabımda para görünüyor ama görev tamamlanmadığı için çekemiyoruz görevi tamamlamam içinde 1600$ gerekiyor Ahmet bey bir sosyal medya adresinizi yazar mısınız bir şey soracağım size

Ahmet

Parayı hesapta tutuyorsa alabilirsiniz geri onu kontrol ettiniz mi

Veysel

Polise savcılığa giden var mı aramızda varsa bilgi versen

Kübra

Polise gittim ama orali bile olmadılar

Veysel

Arkadaşlar çözüm bulan var mı

Kemal

Arkadaşlar çözüm yolu bulan var mı

Kenan

Tabi para yatırır görevi tamamlar seninle WhatsApp'tan yazışan kisi ile müşteri hizmetlerinde konuştuğun kisi aynı sitede paravan amazonla alakası bile yok

Okan

Bu şekilde bıraktım ve karşı taraf şube ediyorum şu an

amazon-aman-review-robot-1.jpg
Ramazan

Ben de aynı duruma düştüm 4000 bin dolar kaptırdım mağdurum öyle duruyor ne yapabiliriz Allah yardımcımız olsun

Muhammet

Kaç gün işlem yaptınız malezyalı kızmı size yazan

Mahmut

Kardeşim banada aynı oyunu yaptılar paranı çeke bilmek için %10 yatır diyorlarsa yatırma çünkü o parayı da yatırdıktan sonra seninle iletişimi kesecekler bana öyle yaptılar aynı şeyi yaşadım ben umarım %10 dedikleri ödemeyi yapmamışsındır

Ali

Merhaba! Kardeşim bana biraz daha bilgi verme imkanın var mi? [email protected]

Muhammed

Bir de konuştuğun kişinin adı falan nedir

Muhammed

Ne istiyor senden detaylı yazarmısın

Kardeşim halledebildinmi

Hayır maalesef

Ramazan

Muhammed bir bilgin var mı

Hayır maalesef

Metin

Selam bende aynı mağdurum siz çözdünüz durumu

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Görev Tamamladıkça Artan Kayıplar Paramı Alamıyorum

Mahmut
28 Temmuz 13:35
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 14:03
Amazon Kategorileri