Ajet Üye Girişi Problemi

Merve
26 Haziran 2024 16:03

Ajet web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden üye girişi yapılamıyor, şifre yenileme işlemi yapıyorum şifremin güncellendiğine dair mail geliyor ama girişte hala problem var. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda üye bilgilerimi bile sormadan, geçici bir hata oluşmuş olabileceği söylendi, THY ye yönlendirildim. THY müşteri hizmetleri de sadece yazılı olarak geri bildirim alabileceğini söylüyor. Bir havayolu şirketinin üyelik sistemi nasıl bu kadar kotu olabilir, anlamak mümkün değil. Mühendislik öğrencisinin bitirme projesi olsa geçer bir not alamazdı, para verip aldığım bileti görüntüleyemiyorum.

profile profile

Ebru
Ebru

Ajet sitesine giriş yapamıyorum verdiğiniz bilgiler yanlış uyarısı alıyorum. İki kere şifremi yeniledim gene aynı uyarıyı aldım. Satin almış olduğum biletleri siteye girip görmek istiyorum fakat ne mümkün ne yapacağımı bilemedim. Bununla ilgili bayağı şikayet var gördüğüm kadarıyla, Belli ki sistemsel bir sorun var siteyle ilgili neden düzeltmek için bir şeyler yapmıyorlar. Ben bu sorunu çok uzun zamandır yaşıyorum lütfen yardim.

Murat
23 Mayıs 2024 16:27

Ajet Uygulamasında Sürekli Giriş Problemi Ve Üyelik Sorunu

Bulent
12 Ağustos 2025 13:38
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

AJet (Anadolu Jet) Online Bilet Uygulamasında Soyadı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Reyhan
23 Nisan 2024 01:42