Mersin Fındıkpınarı Cad. Mezitli Merkez Mah. Kuyuluk A101 Şubesi

Mehtap
31 Mart 2024 15:27

İyi günler. Mersin Merkez Mahallesi, Fındıkpınarı Caddesi üzerinde, Özgecan Üretici Pazarı karşısında bulunan Kuyuluk şubesi A101 market hakkında bir şikayetimi belirtmek istiyorum. Sürekli müşterisiyim ve genel olarak alışverişlerimi bu şubeden gerçekleştiriyorum. 22 Mart'ta bir tayt aldım ve eve geldiğimde maalesef taytın üzerime olmadığını fark ettim. İşlerim dolayısıyla değişimi 31 Mart'ta yapmak zorunda kaldım. Ancak, 'Bu ürünlerin değişimi yapılamaz' denildi; çünkü taytın fişi, bol paça bir pantolon üzerinden kesilmiş. İade ettiğim ürün ise dar paça bir tayttı. Durumu açıklamak istediğimde, yetkili kişi 'Benim adım M*******, bu ürünü iade almam' diyerek, müşteri önünde hoş olmayan davranışlarda bulundu ve hakaret etti. Müdürle görüşmek istediğimde ise 'Buranın müdürü de benim' dedi ve 'Değiştirmiyorum, git kime şikayet edersen et. 40 milyarlık köpeğin var, 200 liraya mı tenezzül ediyorsun?' diyerek beni mağazadan kovdu. Kendini bilmez ve çocuk yaşta birine mağazayı teslim etmenin yanlış olduğunu düşünüyorum; bu durum firmanıza hiç yakışmıyor. En sonunda Bölge Müdürü H**** Bey devreye girerek gereğini yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum ve bu çalışanınızla ilgili gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
02 Ağustos 2025 03:32
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Utku
04 Aralık 2023 13:31
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

A101 Mağazasında Hakaret, Fiş Verilmemesi Ve İade Sorunu İle Mağduriyet

Dilek
28 Mayıs 2025 14:10
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Erol
23 Haziran 2023 13:02
Mensure sonuçtan hiç memnun değil

Kalitesiz Poşet Ve Saygısız Personel Mağduriyeti

Mensure