A101 Samsun 100. Yıl Bulvarında Çalışan Çalışanların Terbiyesizliği

Cansu
14 Mart 2024 21:16

Samsun 100. Yıl Bulvarı'nda bulunan iki bayan çalışan, sürekli alışverişimde fazla ücret talep ediyor. Geçen gün dikkat etmesem, Torku'nun dört paket sütüne 450 TL ödeyecektim. Hatanın düzeltilmesi için göstermeme rağmen, 'Şimdi bu parayı veremem, akşam cebimden vermek zorunda kalırım' gibi kabul edilemez ifadeler kullandı. Sakin kalmayı tercih ederek durumu müdürle çözdüm. Ancak bugün diğer çalışan, günlük olarak neredeyse dört-beş defa markete gidip alışveriş yaptığımı ve altı-yedi yıldır A101'in üst katında oturduğumu belirtmeme rağmen, kozmetik ürünlerini dikkatsizce yerleştirirken beni zan altında bıraktı. Mesleğim hemşirelik olup, günlük 400-600 TL arası alışveriş yapıyorum. 50 TL'lik bir ürün için böyle bir duruma düşeceğimi düşünmek yanlış. 22 yaşında bir kadınım. Kimse kimseye yanlış bir muamelede bulunamaz. 100 TL'lik aldığım bir ürünün 500 TL olarak hesaplanmasına rağmen, ben kimsenin hakkında yanlış bir ithamda bulunmadım. Hayatım boyunca pek çok insanla karşılaştım ve bu kadar yanlış davranan başka insanlarla karşılaşmadım. Mağazanın açık adresi şu şekildedir: Saitbey Mahallesi, Ruşen Sokak, No:108 İlkadım/Samsun.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
08 Ocak 2024 01:12

Yeşilpınar A101 Fiyat Sorunu

Hulya
30 Mart 2024 10:48
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
11 Mayıs 2024 12:04
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
26 Mayıs 2024 17:05