A101 Personel Sorumsuzluğu İhmal

A101 Personel Sorumsuzluğu İhmal
Murat
09 Eylül 2024 21:00

Bu akşam saat 8 sıralarında Esentepe şubesine, A101 mağaza kodu 8926 alışveriş için gittim. Kasiyer, benden önceki müşteri için tam 15 dakikadan fazla kasada bekletti. Daha sonra da diğer kasa açılacak, oraya gidin dedi. O sırada ben alışverişe gittim. Elektrikli motosikletimi kapı önünde bırakmıştım. Bu kadar zaman başıboş bırakınca, o alışveriş yapan kadınların iki tane çocuğu motosikletimin kask kolunu kırmışlar. Yenisi 1600 lira. Yarın işime gidemeyeceğim. Zamanında beni kasadan gönderseydi başıma bu gelmeyecekti. Bir de bir sürü yükle Esentepe gibi çok dik bir yokuşu, 75 kilogramlık bir motoru iterek çıkarmak zorunda kaldım ve nefes nefese kaldım. Evime girdiğimde çok fena bitkin haldeydim. Bu mağazadaki erkek personelden şikayetçiyim. Hem yarın işime gitme şansımı yok ettiler hem de 1600 lira zarar etmeme yol açtılar. Böyle büyük bir market zincirinin bu kadar niteliksiz ve vasıfsız eleman bulundurmasını kınıyorum. Gereken işlemin yapılmasını istiyorum.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
02 Ocak 2024 19:13
A101 Personelinin Açık Açık Yalan Söylemesi Ve Saygısızlığı

A101'de Kasada Bekletilme Ve Saygısız Hizmet

24 Aralık 2024 18:54
A101'de Kasada Bekletilme Ve Saygısız Hizmet
Burak sonuçtan hiç memnun değil

A101 Esenler Şubesinde Hijyen Eksikliği Ve Personel İlgisizliği Mağduriyet Yaratıyor

Burak
07 Ekim 2025 20:36
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
18 Şubat 2024 10:01