A101 Hadi Numara Değişikliği Sorunu

Ayşegül
11 Ocak 2024 23:14

A101 mağazasında çalışanıyım. Telefon numaram değişti ve insan kaynakları üzerinden birkaç kere mail gönderdim. Sizi her gün arıyorum ama hala numaramı güncellemediniz ve hesabıma giremiyorum. Yemek param da ortada yok. Hala bir sistemden numara güncellemesi yapılamadı. Ne kadar zor olabilir ki bir sistemden numara güncellemek? Lütfen artık yardımcı olur musunuz?

Sadettin
Sadettin

A yüzbir çalışan bayan tokat Karşıyaka Çarşamba pazarı yanındaki şubesinde 2 ay önce işe başlayan bayanın sicilinini ve dürüstlüğünü araştırarak isemi alıyor yoksa soruşturma yapmadanmi eğer araştırma yaptirdisa nasıl iş başı yaptırıyor anlaşır Gibi değil anlaşılan nasıl olursa Olsun bizi ilgilendirmezmi diye düşünüyor bu nasıl şirket politikası

Betül

Merhaba aynı problemi ben de yaşıyorum yemek ücretim yattı hesabımda görünmüyor uçtu sanırım ve daha nice A101 hadi ve problemleri anlamadım gitti ne yapmamız gerekiyor daha onunda anlamıyorum şaşırdım artık

Duygu
Duygu

Merhaba bende aynı problemi yaşıyorum da çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz anlatabilir misiniz

Yemek Parası Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Yigit
04 Mart 2025 09:46

Numara Güncelleme Sorunu Nedeniyle Hadi Hesabına Ve Yemek Param'a Erişemiyorum

Gülsüm
29 Nisan 2025 19:55
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Numara Güncelleme Sorunu

25 Mart 2025 13:54