Ziraat Filo'nun İnsan Hayatına Verdiği Değer

İbrcicek
06 Nisan 2024 19:24

Yurt dışından yabancı bir misafirimle ülkeye yapacağım seyahatlerde kullanmak üzere 29.02.2024 de Ziraat filo şirketinden Peugeot 301 marka araç için rezervasyon ve ödeme yaptım. Aracı teslim almak üzere Esenboğa Ankara ofislerine gittiğimde, rezervasyon yaptığım aracın olmadığını, yerine alakası olmayan Ford Courier marka aracı almak zorunda kaldım.

Aracın lastik basıncı hata uyarısı vermesi üzerine şirketin anlaşmalı lastik tamir servisine giderek patlak olan lastiğin onarımını yaptırdım. Servis lastik ustası, lastiklerin kışlık ve çok kötü durumda olduğunu, uzun yolculuklar için çok riskli olduğunu söyledi. Kiralama yaptığım ofisi, çağrı merkezlerini, yol yardım bünyesindeki servislerini, Ankara'da farklı bir ofislerini telefonla ve internet sitelerindeki farklı üç e-posta adreslerine durumu bildirip çözüm bulmalarını istememe rağmen, sorumluluğu birbirlerine atarak hiçbir sonuç alamadım.

Bir araç için hayati önemi olan lastiklerin müşteriye bu şekilde teslim edilmesi büyük bir sorumsuzluk olup, insan hayatının hiçe sayılması beni ziyadesiyle üzdü.

Habil sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo Araç Teslim Edilmedi, Keyfi Uygulama Ve Haksız Kesintiyle Mağduriyet Yaşadım!

12 Ağustos 2025 19:55
Ali sonuçtan çok memnun

Ziraat Filo'dan Erken Teslimde Haksız Ücret Ve Eksik İade Mağduriyeti

29 Nisan 2025 22:35
"Sayın Yüksel Bey, Araç kiralama sürecimiz ile yaşadığımız sorun için göstermiş olduğunuz ilgi, sabır ve profesyonellik için size içtenlikle teşekkür etmek isterim. Görevinizi layıkıyla yerine getirmeniz ve her aşamada bizlere yardımcı olmanız, sürecin sorunsuz ve keyifli geçmesini sağladı. Sunduğunuz kaliteli hizmetten dolayı sizi ve firmanızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum. Saygılarımla,"
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo Araç Kiralama Şirketi

28 Haziran 2024 23:00
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo'dan Kiraladığım Araçta Hasarlı Lastik Ve Yetersiz Yol Yardımı

Çağdaş