Yemeksepeti Partner'de Muhatap Sorunu

Yemeksepeti Partner'de Muhatap Sorunu
21 Mayıs 2024 14:22

Yemek Sepeti partner uygulamasında restoran işletmecisiyiz. Restoran kodumuz lxza. Fotoğrafta görüldüğü gibi saat 22.27'de siparişi aldık. Saat 22.42'de siparişimizin hazır olmasına rağmen kurye gelmedi. Müşteriye teslimat saati en geç 20 ile 30 dakika arasında olmalı, sipariş alınma saatinden sonra. Restoran kapanış saatimiz olmasına rağmen hala firma olarak bir kuryenizi yönlendiremediniz. Saat 23.26'da gelen kargonuz yaklaşık yemek hazırlandıktan 1 saat sonra, yani utanmadan restoran kaynaklı kapalı olmasından dolayı yemeği iptale düşürmüş. Yemek Sepeti olarak kuruşu kuruşuna aldığınız dünya kadar komisyon var ve hala bizim işletmemizi zarara sokmaya çalışıyorsunuz. Ben sizin yüzünüzden yemeği hazırlayıp çöpe dökmek zorunda mıyım? Kaç defa sizin kuryenizle çalışmak istemediğimi söyledim. Zararımı tazmin edin dedim. Mail attım. Bana 'Tawook isimli, lxza ID'li restoranınıza ait ilettiğiniz lxza-98ij numaralı sipariş indirim alma kriterlerine uygun değildir. Aşağıda yer alan konulara ait taleplerin faturalandırıldığını, aksi halde indirim alınmasının uygun olmadığını' paylaşmak istersiniz.

Yemeksepeti Teslimat kaynaklı yaşanan sorunlar (dökülme, dağılma vb.), Operasyonel koşullara bağlı yaşanan sorunlar (siparişin gecikmesi, elverişsiz hava koşulları vb.) bu maili yolladınız. Şikayet mailimi okuyan Yemek Sepeti müşteri temsilcisinin de okuduğunu anlayamama gibi bir problemi ve muhakeme yeteneğinin sıfır olduğunu düşünüyorum. Hiçbir problemi çözme odaklı değilsiniz. Standartlara bağlamışsınız, 'tutturabildiğimize' diyorsunuz resmen. Ne bir müşteri temsilciniz konuyla alakalı ilgileniyor ne de bir çözüm üretiyor. Hayatımda bu kadar ilgisiz bir firmayla daha çalışmadım.

24 Mayıs 2024 11:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Selim sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 13:31
Yemeksepeti Kuryeleri Çok Geri
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 13:33
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 19:01
Yemek Sepeti Teslimat Sorunları