Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Sorunlu Yatak İçin Yardımcı Olmuyor

Volkan
14 Mart 2024 15:00

23.11.2023 tarihinde Yataş'ın sadece internette sattığı 090X190 spinal support classıc RP yatak ürününü aldım. Çok kısa süre sonra uyku konforum bozulup fiziki rahatsızlık vermeye başladı. Talebim üzerine bugün servis geldi. Servis için gelen beyefendi gayet kibar ve işini bilen biriydi. "Firmanın bu gibi durumlarda ürünle alakalı herhangi bir işlem yapamayacağını" söyledi. Fiyat performansından dolayı yıllarca kullanamayacağımı gayet iyi biliyordum ancak 1.5 ay içerisinde bozulacağını ben dahil, kim olsa tahmin edemez. En kötü ihtimalle 1 yıl kullanır, daha büyük bir eve geçtiğimde çok daha iyisini alırım diye düşünmüştüm. Fiyatı ne olursa olsun, kısa süre içerisinde kullanılamayacak duruma gelen bir ürünün telafisi olmaması hiç etik değil. Tüketici hakkımı gerekli şekillerde kullanacağımı çok açık bir şekilde söylemek istiyorum.

profile profile
14 Mart 2024 15:18 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Volkan
14 Mart 2024 15:22

Şikayetim üzerine çözüm merkezi hemen iletişime geçti. Şikayetimi en başından beri ciddiyetle ele aldığınız ve çözüm odaklı olduğunuz için teşekkür ederim. Umarım sorunu karşılıklı olarak çözebiliriz.

İsmail sonucu yetersiz buldu

İsmail
18 Ekim 2023 14:48
Yataş Bedding Spinal Support Classic RP Pocket 90×190 Yatak
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
05 Aralık 2023 15:38

Helin
01 Eylül 2023 02:14
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatakta Çökme Ve İade Sorunu

Melek