Ahmet sonuçtan çok memnun

25 Mart 2024 12:08
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

25.11.2023 tarihinde İstanbul Avcılar'daki Pelican AVM içinde bulunan Yataş mağazasından 200x200 ebatlarında Cool Wool markalı bir yatak satın aldım. Yatak ölçülerinin hazırda bulunmaması sebebiyle üretim süresinin gerektiği belirtildi ve 05.01.2024 tarihinde yatak tarafıma teslim edildi. Ancak yatağı taşıyan sevkiyat personeli, yatağı katlayarak ve bağlayarak taşıdı. Bu durum, Yataş'ın garanti belgesinde ve kullanım kılavuzunda yatağın katlanmaması gerektiğinin açıkça belirtilmesine rağmen gerçekleşti. Bu sebeple yatakta yayların kayması ve kenarlarında dışa doğru bombeleşme meydana geldi. Yatak teslim edildiği gün hem mağazaya hem de çağrı merkezine gerekli şikayetlerde bulundum; ancak kayıt alınmasına rağmen herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Sorunun çözülmesi için mağazaya gidip görüşme yaptıktan sonra işlem başlatıldı. Mağazadaki müdürlerden biri yatakta sorun olduğunu kabul ederek yenisiyle değişim yapılacağını söyledi. Ancak yeni yatağın üretimi için yine beklemem gerektiği ifade edildi. İlk yatak 50 gün içinde teslim edilmişti ve yeni yatak için de benzer bir süre beklemem gerektiği belirtildi. 15.03.2024 tarihinde ikinci yatağın teslimi sırasında sevkiyat personeli yine yatağı katlayarak taşımaya kalkıştı. Benim uyarılarım üzerine bu eylemden vazgeçtiler ve çeşitli bahanelerle yatağı taşımaktan vazgeçerek geri götürdüler. 15.03.2024 tarihinden itibaren Yataş ve ilgili mağaza tarafından herhangi bir iletişim kurulmadı. Ben ise Yataş çağrı merkezini üç kez, ilgili mağazayı ise iki kez aramama rağmen bir çözüm üretilmedi. Yataş gibi köklü ve bilinen bir markanın bu denli ilgisiz ve çaresiz kalması kabul edilemez. 25.11.2023 tarihinden bu yana yaşadığım mağduriyetin giderilmesini bekliyorum. Yataş'tan aldığım ürüne pişman olduğumu ve bir daha bu markanın ürünlerini almayacağımı, çevremde de tavsiye etmeyeceğimi belirtmek isterim. Bu durumu sosyal medyada da dile getireceğim. Yataş'ın iyi niyetimi suistimal ettiğini düşünüyor ve haklarımı yasal yollarla arayacağımı ifade etmek istiyorum. Yataş'tan yaşadığım bu deneyim nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

28 Mart 2024 08:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

27 Haziran 2024 17:21

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

Yusuf
10 Ağustos 2023 11:42
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Yataş'tan Satın Aldığım Yatak Teslim Edilmiyor, İletişim Ve Güvence Sorunu Yaşıyorum

Buket
23 Ekim 2025 07:40
İlke sonuçtan hiç memnun değil

İlke
18 Mayıs 2024 16:20