Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
18 Aralık 2023 17:24

24.07.2022 tarihinde oğlumuz için Yataş Grup Enza Home firmasının İstanbul Levent showroom'undan, geniş bir yatakta yatmak istediği ve ileride de kullanabileceği için tek kişilik yerine 150x200 ebatlarında Wool Sense yaylı yatak satın aldık. Teslim edilen yatak, showroom'da denediğimizden daha sertti. Teslimatı yapan servis elemanlarına, daha yatmadan değiştirip değiştiremeyeceğimizi sorduğumuzda, koruyucu naylonundan çıkarıldığı için artık değişimin mümkün olmadığı söylendi. İlk sorunumuz bu şekilde başlamış oldu ancak üzerinde durmadık. Bu ay oğlumuzun yanına gittiğimizde, yatak tablasında kayma olduğunu fark ettik. Fotoğrafını çekip satın aldığımız yere bilgi almak için gittiğimizde, oradaki görevli çalışan yatak üst tablasında bariz bir kayma olduğunu teyit etti ve servis çağırmamızı, büyük ihtimalle yatağın değiştirileceğini ifade etti. Bunun üzerine 0850 850 09 87 numaralı hattan durumu ilettik ve 14.12.2023 tarihinde gelen servis elemanları, eksper tarafından inceleme yapıldığını belirtti. Yatak üst tablasının kaymış olduğu, bu tür nadir üretim hatalarının olabileceği, ancak 6 ay geçtiği için tamirat yapılacağını söylediler. Yatağın garanti süresi 2 yıl, dolgu garanti süresi 4 yıl ve yay garanti süresi 10 yıl olduğundan, bu yatağın seçeceğimiz bir üst modelle değişimini istedik. Aradaki farkı ödememiz kaydıyla bu talebimizi ilettik. Ancak eksper, bize herhangi bir servis fişi veya bilgi belgesi vermeden, raporunu yazacağını ve Genel Müdürlüğü aramamız gerektiğini söyleyerek ayrıldı. 18.12.2023 tarihinde yine 0850 850 09 87 numaradan aradığımızda, eksperin sadece tamirat yapılmasını istemediğimizi, değişim talebimizi rapora yazmadığı belirtildi. Eksperin sadece tamirat yapılmasını istemediğimizi yazdığı için konunun kapatıldığı ifade edildi. Biz ise ısrarla değişim talebimizi belirtmiş olmamıza rağmen başka bir çözüm sunulamayacağı belirtildi. Yataş Grup gibi büyük bir firmanın bu tür durumları kolayca çözmesini beklerken, tam tersi bir durumla karşılaştık. Yatak üst tablasının kayması, eksper tarafından da ifade edildiği üzere bir üretim hatasıdır. Üretim hatasının kaynaklı, sonradan ortaya çıkan bu tür durumlar gizli ayıp olarak değerlendirilmektedir. Verilen garanti sürelerinin hiçbiri aşılmamış olup, yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi amacıyla, bu Wool Sense yatağın seçeceğimiz bir üst modelle değiştirilmesini ve aradaki farkı ödememiz kaydıyla mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

Sezer
22 Nisan 2024 16:58
Peren sonuçtan hiç memnun değil

Yatak Sorunu Çözülmedi, Mağduriyetim Artıyor!

Peren
26 Temmuz 2025 14:31
yatak-sorunu-cozulmedi-magduriyetim-artiyor-2.jpg
yatak-sorunu-cozulmedi-magduriyetim-artiyor-1.jpg

Yataş Enza Home'dan Alınan Yatak Kısa Sürede Çöktü, Değişim Talebi Reddedildi

Gökhan
18 Temmuz 2025 10:26
Cem sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 16:19
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Deforme Yatak Hatalı Ürün

Yavuz