Rıdvan sonucu yetersiz buldu

Yapı Kredi LC Waikiki Şubesi İademi Hesaba Aktarmıyor

13 Aralık 2023 19:41

22.11.2023 tarihinde Avva firması tarafından banka kartıma 2975.99₺ ücret iadesi gerçekleştirildi. Bu tarihten önce LC Waikiki şubesine bağlı hesabım bu tarihten önce kapatıldığı için iade tutarı Yapı Kredi LC Waikiki şubesinin havuzunda bekliyordu. Sonrasında bankayı her aradığımda iade gözükmüyor şeklinde bilgi aktardılar. 2 gün önce aradığımda biz EFT olarak kontrol sağladığımız için iadeyi görememişiz iade gerçekleşmiş fakat bu parayı açık olan hesabınıza aktarmamız için teminat yazmanız gerekmektedir. Şirketten izin alıp 4 Levent şubesine gidip yazılı teminat da imzaladım. Fakat 2 gündür 2975.99₺ hesabıma yansımadı. Konu ile alakalı bu tutarın ivedi olarak mevcut hesabıma aktarılmasını rica ediyorum. Zaten iadeyi yapan Avva E-Ticaret firması yeterince mağdur etti. Kendi paramı almak için ne çok prosedür, teferruat sunup yokuş yaptınız. Zaten mevcut iade hesabıma yansıdığında direkt hesabımı kapatacağım. Ben böyle sorumsuz bir bankacılık görmedim. Buram buram kalitesizlik kokuyor. Tebrikler Yapı Kredi

15 Aralık 2023 13:08

Her aradığımda işlem bekleniyor, bana ait olan paramı alamıyorum. İşte anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz y. K. B. Kalitesini =)

15 Aralık 2023 13:47

Alacak bankanın olduğu zaman y. K. B'nin ayak işlerini yapan Wephelp sizi gün de 30 defa arar kafanızı ütüler. Her gün kol kadar faiz bindirirler. Ama söz konusu alacak müşterinin olduğu zaman kimsenin umrunda değil.

25 Aralık 2023 18:22

1 aylık direniş sonucu param hesabıma yattı. Bu süreç de ki tüm desteklerinden dolayı LCW şube temsilcim R*** hanım'a sonsuz teşekkürler. 🌹

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Taksitlendirme İşlem Faizi İptal Talebi Hk.

16 Ocak 2024 09:18
Ebru sonuçtan memnun değil

27 Eylül 2023 01:33
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 14:38

11 Mart 2025 09:10
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

EFT İşlemi Sonrası Hesabım Bloke Edildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

01 Ekim 2025 21:22