Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankasının Parametre Hatası Sorununu Çözmek İstememesi

02 Mayıs 2024 14:55

Dabeko 220 TR model yazarkasa pos cihazını kullanmaktayım. Anlaşmalı olduğum banka Yapı Kredi Bankası. Yaklaşık 6 aydır sürekli olarak parametre yüklemesi hatası alıyoruz. Özellikle son 4 ayda neredeyse hiç kart geçiremez hale geldik. Bu konuda bankaya şikayetimizi ilettiğimizde, kullandığımız cihaz nedeniyle bizi sürekli Beko servisine yönlendirdiler. Beko servisi cihazı A'dan Z'ye kadar detaylıca inceledi, çeşitli yöntemler denedi, hatta hat değişikliği bile yaptılar ve sonunda sorunun cihazdan kaynaklanmadığına dair bize yazılı bir rapor verdiler. Yaşadığımız parametre sorunu aslında banka ile ilgili bir problem olmasına rağmen, banka şubesi bu durumun kendilerini aştığını belirtiyor ve müşteri hizmetleri hâlâ bizi Beko servisine yönlendirmeye çalışıyor. Bankaya servis raporunu göstermemize rağmen, sorunla ilgilenmeyip çözüm bulmaktan kaçınıyorlar. Şu anda saat 14:08 ve ben sabah 09:00'dan beri hâlâ parametre yüklemeye çalışıyorum. Ramazan Bayramı sonrasında sorunu çözmek için üyeliği iptal edip tekrar üyelik açtılar. İki gün sorunsuz geçti ancak sonrasında aynı sorun daha büyük bir şekilde tekrar ortaya çıktı. Parametre yüklemeyi sabah başarabildiğimizde, bu sefer öğlen 13:39'da her gün otomatik gün sonu işlemi yapıp tekrar parametre yüklemesi talep ediyor ve saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorum. Maddi ve manevi olarak geçen her dakika zarar ediyoruz ve sorunumuzla ilgili muhatap bulamıyoruz. Üstelik banka, bize kesintisiz hizmet sunamadığı hâlde her ay yazılım, donanım ve bakım ücreti adı altında hesabımızdan kesinti yapıyor. Şube ile yaptığımız son görüşmede, geçen hafta başında bölgeye bir e-posta gönderdiklerini ve cevap beklediklerini söylediler. Sorun bankadan kaynaklı değilse, 'Bize de servis gibi yazılı bir rapor verin' dediğimde, böyle bir uygulamalarının olmadığını belirttiler. Görüştüğümüz herkes, sözlü olarak değilse de beden dili, tavır ve davranışlarıyla, başka bir bankayı tercih etmemiz gerektiğini ima ediyor gibi görünüyor. Bugün ya da yarın tarafımıza dönüş yapılmaz ve sorun çözülmezse, noter aracılığıyla ihtar çekip elimizdeki bilgi ve belgelerle bankaya dava açmak zorunda kalacağız. Lütfen sorunla ilgili çözüm üretecek departman hangisiyse artık bize bir dönüş yapılsın.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Beko Yazar Kasa Pos Cihazı Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

20 Ekim 2024 17:40
Beko Yazar Kasa Pos Cihazı Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 09:05
Yapı Kredi Bankası İptal Edilen Pos Yazılım Ücreti
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Gün Sonu Ve Beko Yazarkasa Uyumsuzluğu

17 Ekim 2023 01:04