Erol sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 15:36

11.09.2024 tarihinde moderi firmasından 2 taksit yapmış olduğum alışverişi, yurt dışı kaynaklı olduğunu öğrendiğimde siparişi iptal etmek ve ücret iadesini talep ettim. Talebim kabul edildi ve aynı gün siparişim iptali sağlandı. Lakin aynı gün sipariş tutarı olan 2.499,00 TL banka provizyon menüsüne düştüğü görülmektedir. Normal kayıtlara düşmeden firmayı defalarca uyarmama iletmeme rağmen banka hiçbir ücret iadesi talep edilmemiş gibi taksite de ayırıp 1. Taksit tutarını hesaba geçmiştir. Ücret iadesini firma talep ettiğini söylemekte lakin bankada bu yönde herhangi işlem görülmemektedir. Hesaba geçmeden taksitlere ayrılmadan iadesi görülmekte olurdu. Firmanın ücret iadesi yaptığını lakin bankanın bunu gerçekleştirmediği kanısındayım. Mağduriyetimin giderilerek ücret iadesinin yapılmasını rica ediyorum.

Erol
Erol
19 Eylül 2024 09:02

5 dakika içinde verilen siparişin vazgeçerek İptal edimesinden doğan ücret iadesini geciktirmek suretiyle taksitleri de hesabıma yansıtılması hiç de şık olmamıştır. Günler geçip de teslim alınıp da iade edilen ürünün ücret iadesi değil. Onun gecikmesini anlayışla karşılarım. Lakin bu durum çok farklıdır. Almadığım bir ürünün bedelini bana bir hafta sonra iade edilmiştir. Bu durum ve takındıkları tutum da benim güvenimi zedelemiştir. Not: Firma ürün siparişini iptal ettiğimiz gün ücret iadesini de yaptık demesine rağmen, banka sisteme hesaba yansıtmayıp, beni firmayla karşı karşıya getirmesi hiç de şık olmamıştır.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 12:24
Yapı Kredi Bankası Taksitlendirme Faizini İade Etmiyor