05 Aralık 2024 22:29

29 Kasım 2024 tarihinde Kale Outlet Center Watsons şubesinden aldığımız Ceranty sıcak su torbası ilk kullanımda patladı. Değişim için Marmara Forum Watsons şubesine gittiğimde, ürünün ellerinde olmadığı ve aldığımız yere gitmemiz gerektiği söylendi. Kale Outlet Center'a geri gittiğimde ise iade kodu olmadan değişim yapılmayacağını belirttiler. Watsons Müşteri Hizmetlerini aradık ama bağlanamadık. Mesajla da birden fazla kez iletişime geçtik ve her seferinde kullanıcı hatası olduğu söylendi, bu yüzden sorun çözümsüz kaldı.

05 Aralık 2024 22:28

Sıcak su torbası 3 sene kulanım süresi vardır ve ilk kullanımda elimize patladı az daha yanacaktık ve bize kullanıcı hatası denildi özür dilemeleri gerekirken nasıl bir saçma sistem ürün açılıp deforme edildi denildi pardon herkes ürünler açıp alıyor paketten çıkarıp kullanıp alıyor kullanmadan nasıl anlayacağız ben paketi açıp patlatmadım kendisi patladı nasıl kullanıcı hatası halen kafam almıyor bu kadar saçma yardım olamaz hakkımız arıyoruz lütfen yardımcı olun!

06 Aralık 2024 09:29 (Şikayetten 10 saat sonra)
06 Aralık 2024 09:33

Merhaba bana dönüş nasıl olacak kulanımdan dolayı deforme olmuş diye benim hatamış gibi bizi sorumlu tutmaları peki az daha yanacaktık ilk kullanımda bu hale geldi tek kullanımlık bir ürün değil 299 TL para verip çöp olması nasıl nerede değişeceğim bana söyler misiniz?

06 Aralık 2024 11:52

Yasemin
28 Eylül 2023 10:05
Watsons Online Sipariş Problemi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
11 Ocak 2024 19:00