Buse sonuçtan çok memnun

İzmir Point Watsons Erkek Çalışanı

13 Mart 2024 23:34
Buse'nin Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler”

Merhaba, şikayetim İzmir Point AVM'deki Watsons mağazasında bir erkek personele ait. Mağazaya girdim, her şey gayet normaldi; ürünümü seçtim ve kasaya yaklaştım. Kasa önünde tekrar ürün bakarken, kafamı çevirip erkek çalışana kasaya bakmasını rica ettim, o da geldi. 91 TL 50 kuruş ödemem gerekiyordu. 100 TL uzattım, ancak bana kasa arkasından ürün ister miyim diye sorması çok itici geldi, çünkü personelin isteksiz ve somurtkan tavırları vardı. İnsanın almak istediği bir şey olsa bile vazgeçebilirdi. Daha sonra bozuk para olup olmadığını sordu, 'hayır' cevabını verdim. Tekrar sorduğunda yine 'hayır' dedim. Bu sefer abim dönüp bozuk para verdi. Ancak Watsons çalışanının, para üstünü bana vermek yerine önüme atmasını hiç hoş bulmadım; resmen önüme parayı attı. Ben beş on saniye öylece şaşkın bir şekilde kaldım. Bu kadar güzel ve kaliteli bir mağaza zincirinin çalışanlarının böyle davranmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu durum beni gerçekten üzdü. Biz kadınlar kendimizi sizin gibi mağazalarda mutlu hissetmek istiyoruz, ancak bu tür olumsuz durumlar hiç hoş değil.

14 Mart 2024 09:07 (Şikayetten 9 saat sonra)
Buse
Buse
19 Nisan 2024 13:50

Çok teşekkürler

20 Nisan 2025 16:38
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
22 Ocak 2024 09:25
"Hemen geri dönüş yapıldı. İlgililerdi bayağı. Teşekkürler Watsons."
Dilek sonuçtan çok memnun

Dilek
06 Temmuz 2023 18:06
"İlgisi için çözüm merkezindeki temsilciye teşekkür ederim"
Naz sonuçtan memnun değil

Watsons Mağazasında Etiket Ve Kasa Fiyatı Farkı İle Kaba Personel Davranışı

05 Eylül 2025 16:46
watsons-magazasinda-etiket-ve-kasa-fiyati-farki-ile-kaba-personel-davranisi-1.jpg
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Mağazasında Kaba Ve Aşağılayıcı Personel Mağduriyeti

Figen