Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hediye Çeki Market Kullanımı Nasıl Oluyor, Bilgi Alamıyorum

12 Haziran 2024 11:17

Yaklaşık 1 ay önce ev interneti için 12 aylık taahhüt verdim. Karşılığında 400 TL lik, A101 marketlerinde de geçerli olacak şekilde bir hediye çeki verileceği, kodunun mesajla bildirileceği belirtildi. Mesaj geldi ancak bu kodun nasıl ve ne şekilde kullanılacağına dair bilgi almak için hiçbir kanaldan Vodafone a ulaşamıyorum. Görünürde bir şey var ama kullanımda yok şu an için, taahhüt verilirken arayan arayana ama sonrasında kapı duvar.

12 Haziran 2024 12:08 (Şikayetten 51 dakika sonra)
12 Haziran 2024 15:50

Dönüş yapıldı, ne tarafından tutsanız elinizde kalıyor. Hediye çekinin sadece Vodafone Yanımda uygulamasında geçerli olduğu söylendi, ancak taahhüdü uzatırken açık şekilde A101'de de kullanılabildiği bilgisi verilmişti. Ses kayıtlarının dinlenmesini ve durumun düzeltilmesini talep etmeme rağmen ses kayıtları dinlense de sadece müşteri temsilcisinin ceza alabileceği, tarafıma hiçbir şekilde A101 hediye çeki verilmeyeceği bildirildi. Taahhüdü veren müşteri temsilcisi (ki direkt Vodafone'dan arandım) sanki başka kurumun adına aradı, hiçbir sorumlulukları yokmuş gibi davranıyor. Koskoca Vodafone isminin kurumsallık seviyesi bu vaziyette, yazık.

12 Haziran 2024 16:48
12 Haziran 2024 19:28

Çözüm dediğiniz daha 1 ay önce müşteri hizmetleri görevlinizin söylemiş olduğu yalan taahhüdün ses kayıtlarında doğrulansa dahi arkasında olmayacağınız, her tarafınızdan kurumsallık akıyor. Aklı başında olanlar için tekrarlıyorum, telefonla müşteri hizmetleri görevlilerinin söylediği şeylere inanıp da taahhüt vermeyin, sonradan kendi çalışanlarının verdiği bilgilere uyumuyorlar. Şu an ilk tam aylık faturamı bekliyorum, aynı müşteri hizmetleri yetkilisinin fatura ve ücret konusundaki taahhütlerine uyacaklar mı acaba?

05 Mayıs 2024 14:07
Cansu sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2024 19:15
"Hızlıca çözüm sağlandı teşekkür ederim"
Zeynep sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2023 21:52

12 Haziran 2024 23:18
Mehmet sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2023 08:01
"Sorunum çözüldü teşekkürler. Hediye kupon kodum telefonla iletildi."

Vodafone Net Kategorileri