Emre sonuçtan memnun değil

Modem Değişiminde Aylardır Süren İhmal Ve Yalan Beyanlar

Modem Değişiminde Aylardır Süren İhmal Ve Yalan Beyanlar
25 Aralık 2024 18:51

Vodafone net ilk çıktığından beri kullanıyorum. O kadar eski kullanıcıyım ki daha kendi modemleri dahi yoktu o zamanlar. Superonline'dan kalma ikinci el modemin üzerine Vodafone stickeri yapıştırıp vermişlerdi. O günden beri modem bilgisayarımın dibinde durmasına rağmen Wi-Fi ile kullanamıyorum. Yersiz kopmalar ve yüksek ping oluyor. Telefonda bile çoğu zaman mobil veriyi kullanıyorum bu yüzden.

31 aralıkta bitecek taahhüdüm için 21 ekimde aradılar ve yeni paket önerdiler. Kabul ettim fakat modemimin de değiştirilmesini istedim. Talebim kabul edildi fakat o zamandan beridir ne arayan var ne soran. 2 gün önce bu konuyla ilgili müşteri hizmetlerini aradım. Durumu izah ettim, "sırayla değişim yapılıyor" cevabı aldım. 21 ekimden beri beklediğimi söyleyip ısrar edince bu sefer modemin yanında olup olmadığımı sordu. Yanında olmadığımı söyledim. Akşam 18-22 saatleri arasında (akşam 6'da modemin yanında olacağımı söylemiştim) kesin arayacağını söyledi ve kapattık. 2 gün geçti. Yine arayan soran yok.

Talebim aylardır hiçbir şekilde işleme alınmıyor. Her aradığımda yalan beyanlarla geçiştiriliyorum. Bu kadar süre beklediğim için artık "acilen" verdiğiniz ikinci el modemin ücretsiz değişimini talep ediyorum. Aksi takdirde yeni taahhüt sürem başlamadan aboneliğimi sonlandıracağım. Çünkü yaptığınız reklamlara bakılırsa yalnızca yeni abonelere değer veriyorsunuz.

26 Aralık 2024 15:52 (Şikayetten 21 saat sonra)
27 Aralık 2024 10:10

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler sağlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Emre
Emre
27 Aralık 2024 13:26

Öncelikle hızlı geri dönüş için teşekkür ederim. 21 ekimden bu yana beklediğim hizmeti 2 günde almamı sağladınız. Bu süreçte ; 21 ekimden bu yana müşteri hizmetlerinin yaptığını söylediği hiçbir işlemi yapmadığını öğrenmiş oldum. Talebimle ilgili daha önce açılmış herhangi bir kayıt bulunmadığını söylediniz. Şikayetvar ekibiniz dışında diğer müşteri hizmetleri ekibinize güvenim hiç yok artık. Yapılan görüşme sonrasında çok hızlı bir şekilde modem değişikliği yapıldı. Fakat bunda da sorun şu ki evime gelen ekip Superonline ekibi. Verilen modem yine aynı şekilde kullanılmış, ikinci el, kutusuz ve üzerinde Superonline yazan bir modem. Yani uzun kullanımda sorun yaşayacak olmam muhtemel. Araçta kapalı kutu, sıfır, yeni nesil modemler de vardı fakat bunlar Superonline abonelerine özelmiş. Vodafone kullanıcıları olarak biz onların eskitip, artık kullanmadıkları ikinci el modemleri kullanabiliyoruz yalnızca. Sonuç olarak, "Değerli müşterimiz" yalnızca bir yazıdan ibaret. Çünkü daha önce hiçbir firmada bu kadar değersiz hissetmemiştim.

Tolga sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2025 01:59
"2 senedir sorunumu çözen tek müşteri temsilci çok ilgili ve işinde başarılı çok teşekkür ederim."
Vodafone'un Sürekli Yavaşlayan İnterneti Ve Çözülmeyen Sorunlar
Vodafone'un Sürekli Yavaşlayan İnterneti Ve Çözülmeyen Sorunlar
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Wi-Fi 6 Modem Talebim Karşılanmadı, Yanlış Bilgilendirme Yaşadım

05 Mayıs 2025 21:17
Wi-Fi 6 Modem Talebim Karşılanmadı, Yanlış Bilgilendirme Yaşadım
Ali sonuçtan memnun değil

19 Aralık 2023 14:58

08 Şubat 2025 12:37
Burak sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 11:05

Vodafone Net Kategorileri