Nuray sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 16:52

Vatan Bilgisayar İzmir Gaziemir Optimum AVM mağazasından 15/10/2023 tarihinde satın aldığım Lenovo Laptop Everyday Backpack '15.6' Notebook Sırt Çantası-Gri ürün henüz 1 yıl dahi olmadan kol askılığı paramparça oldu! Neredeyse 25 yıldır notebook ve notebook çantası kullanırım. Hayatımda bu kadar kısa sürede deforme olan ürün görmedim. 850'li satış sonrası hattını arıyorum, bana mağazaya getirin diyorlar. WhatsApp'tan yazıyorum, 850'li numaraya yönlendiriyorlar. Gaziemir mağazasını arıyorum, ürünü ben götürüp teslim edeceğim, Lenovo'nun servisine gönderilecekmiş. Zaten kullanıcı hatası sonucu gelirmiş diye daha baştan sorumluluk reddine giriyorlar. Pardon ama siz değil misiniz sattığınız ürünü satarken garanti altında diye övünen? Daha 1 yıl dolmadan böyle deformasyon mu olur? Sırf bunun için ürün parasından daha fazla benzin harcayıp ben mi getireceğim ya da kargo parasını ben mi ödeyeceğim? 9 ayda bu kadar yıpranma olur mu? Notebook taşıyoruz içinde, belli ki ürünün sır askısı, kolluk dikişleri zayıf. Tepe askısında sorun yok. Bu ürünün benden ücretsiz kargoyla alınıp mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. İnş. Müh. N**** G**** E***

Arızalı Telefon Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

29 Kasım 2024 14:29

13 Haziran 2024 20:09
Caner sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 16:19
15 Günlük Lenovo Cihazım Kargoda Kırıldı, Vatan Bilgisayar Ve Servis Süreci Mağduriyet Yaratıyor
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Kutusuz Ürün İçin Destek Alamama Sorunu

24 Ağustos 2025 18:50
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 17:37

Vatan Bilgisayar Kategorileri