Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 22:45

Garanti kapsamında Vakko ya tadilata verdiğim canta 3 ay süre ile Vakko yetkililerinin tamirinde olmasına rağmen kullanılmaz halde müşteriye teslim edilmiştir! Çanta sapındaki metal parçanın deforme olması nedeni ile tadilata verdiğimde kırıldı ve bana kırık teslim edildi, şikayetim üzerine tekrar tadilata aldılar çanta sapındaki metal düzeltildi ancak bu seferde çantanın açma kapama kilidi de değiştirilmiş değiştirilirken de çantanın iç kenar kısmı yırtılmış kapağı deforme edilmiş. Vakko yetkililerine bunu fotoğrafları ile ilettiğimde tekrar inceleme için mağazaya bırakmam istendi. İnceleme sonrası ( ki bu inceleme mağaza yetkililerinden öğrendiğim kadarı ile çanta hiç ilgili birime gönderilmemiş, mağaza çalışanı benim ilettiğim gibi fotoğraflarını iletmiş) bu deformenin benden kaynaklı olduğu ve bu nedenle hiçbir suretle tamir edilmeyeceği cevabını verdi. Çantanın sadece sapında tadilat yapıldığı çantaya dokunulmadığını ifade ettiler. Çantanın kendisine dokunulmadan nasıl açma kapama klipsinin değiştirildiğini sorduğumda cevap veremediler. Çantayı 1 yıl kullandığım için açma kapama kilidi çizilmiş ve renk atması olmuştu. Klips değiştirilirken çantanın iç kenar kısmı deforme edilmiştir. Tüm bu süreçte de çanta mayıs ayından 17 Ağustos tarihine kadar Vakko yetkililerinde kalmıştır. Yaklaşık 3 aydır kullanamadığım çanta nasıl benim kullanımım ile deforme olmuştur? Ve kendilerinin yaptığı tadilat yüzünden çantamı kullanılmaz hale getirmişlerdir.

18 Ağustos 2024 13:31 (Şikayetten 14 saat sonra)
22 Ağustos 2024 21:13

Halen dönüş yapılmamıştır

28 Ağustos 2024 14:11

Şikayet ile ilgili yapılan dönüşte herhangi bir işlem yapılmayacağı söylendi. Halen bana çantanın sapı ile ilgili işlem yapıldığı çantaya bir işlem yapılmadığı bilgisi veriliyor. Çantaya işlem yapılmadı ise açma kapama klipsinin nasıl yenilendiğine dair açıklama istiyorum. Fotoğrafta da gösterdiğim gibi çantanın klipsi yenilenmiştir. Buna Vakko yetkililerince açıklama beklemekteyim

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
01 Ocak 2024 17:50
Vakko Ayıplı Ürünün Arkasında Durmuyor
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Vakko Çantam Kısa Sürede Deforme Oldu, Tadilat Sonrası Sorunlar Arttı

Elif
21 Nisan 19:21
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
14 Haziran 2024 23:42
Vakko Çanta Tadilatı Yapılmıyor
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Vakko'dan Aldığım Çantanın Tadilatı Kısa Sürede Bozuldu, Ücretsiz Telafi Reddedildi

Leyla
21 Ekim 19:33
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
05 Aralık 2023 13:51