Vaillant Petek Temizleme İlacı

Nilüfer
09 Nisan 2024 00:22

Vaillant kombim için yetkili servis çağırmıştım. Bana peteklerin sürekli temizlenmesi gerekmemesi için, tek seferlik Vaillant'ın kendi ürünü olan bir ilaç olduğu ve bu ilaç kullanıldığında 10 yıl kadar süre boyunca petek temizliğine ihtiyacım olmayacağını söylediler. Fakat bu ilaç döküldükten sonra kombimin üç yollu vanası çatladı ve aşırı derecede ısıtma yapmaya başladı. 3 senelik kombimde daha önce böyle bir sıkıntı yoktu, aciliyetle çözüm bekliyorum.

15 Nisan 2024 07:41 (Şikayetten 6 gün sonra)

Hülya
Hülya

Vaillant servis ile ben de ciddi bir sorun yaşadım, 2022 Kasım ayında teknik servis, kombiden daha iyi verim almamız için ilaçlı yıkama önerdi ama bu işlemin içeriğini açıklamadı! 2 yıl sonra 3 yollu vana su sızdırmaya, akıtmaya başladı ve sadece vanayı değiştirmek için 10.000 TL istedi! Dışarıdan başka servislerle görüştüğümde, ilaçlı yıkamanın kombi ve tesisata zarar verdiğini ve ilaçlı yıkamanın tesisata asit basmak olduğunu öğrendim! Bunu Vaillant servise ilettiğimde kombimin 18 yıllık olduğunu ve değişme zamanının geldiğini söylediler! Ben de asitle yıkama sonrası tesisattaki suyun iyi değişmediğini ve bunun telafi edilmesini istedim! 3'lü vananın ve tesisattaki suyun acilen değiştirilmesini talep ediyorum.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kimyasal Temizlik Sonrası Petek Felaketi

07 Şubat 2025 20:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 07:54
Burcu sonuçtan çok memnun