Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kablosuz Termostat Programsızlığı

04 Eylül 2023 13:43

Merhaba,
376/5 model Vaillant marka kombimden son derece memnun olmama rağmen kablosuz termostattan ise o derece memnuniyetsizim. Problemimi ilk günden beri pek çok kez kez müşteri temsilcilerine ilettim. Program ayarı yapıyorum ama elektrik kesintilerinde termostat kendini 01 Ocak 2010 saat 00' a güncellediği için saatlik programlar değişiyor. Her kesinti sonrası programların planlandığı gibi devreye girmesi için manuel müdahale etmem gerekiyor. Evde olmadığımda ise programlarım fiili saate göre farklı çalışıyor. Her bakım döneminde bu problemden bahsettim, termostata bakılıyor ama çözülmediğini kış gelince anlıyorum. Hatta çözüm için pili değiştirin dahi denildi. Ama yine bir işe yaramadı.
Son olarak müşteri temsilcisi garanti uzatmak için ön şart olarak termostat probleminin çözülmesini ön şart koşmuştum. Kendisi kesin çözüleceğini, bakım personeline bu konuda not yazacağını belirtti. Ancak bakım personeli bu modellerde problem olduğunu belirterek bana yeni termostat satmak istedi.
Firma ve kurumsal kimliğine güvendiğim Vaillant' ın benim 3 yıldır içinde bulunduğum mağduriyetime çözüm bulacağına ve garanti uzatımı için bana söz verilen problemin çözüme kavuşturulacağına inanmak istiyorum.

04 Eylül 2023 13:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)
11 Eylül 2023 09:38

Sayın Yetkili, Hızlı ilginiz için teşekkür ederim ancak süreç henüz sonlanmadı. Çok kısa süre içinde teknik ekip aradı ve problemi öğrendi ama sonrasında sizden bir geri dönüş alamadım. Konuyu dikkatinize tekrar hatırlatmak isterim.

30 Ekim 2023 18:06

Merhaba, Vaillant yetkililerinin nazik ilgisi sonucu problemli termostatın değişeceği bilgisi paylaşıldı ancak aradan geçen 1,5 aylık süreçte bir ilerleme olmadı. Konuya tekrar dikkatinizi çekmek isterim

27 Aralık 2023 16:49

Maalesef aradan aylar geçti ama bir gelişme olmadı. Problemin çözüleceği söylendi ama gerisi maalesef gelmedi

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
04 Şubat 2025 18:50
Mustafa sonuçtan çok memnun

Vaillant VRT 350 F Oda Termostatı Sıfırlanma Sorunu

06 Aralık 2023 20:51
"Sorunuma yıllar sonra çözüm üretilmesini isterken, pek de umutlu değildim. Fakat sorunlu ürünüm hızlıca güncel bir yenisi ile değiştirildi. Vaillant markasına güvenim daha da pekişti. Teşekkürler..."
Vaillant VRT 350 F Oda Termostatı Sıfırlanma Sorunu

Vaillant Termostat Elektrik Kesintisi Program Sıfırlama

15 Şubat 2024 09:11
Vaillant Termostat Elektrik Kesintisi Program Sıfırlama
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
14 Ekim 2023 15:16