Vaillant Termostat Elektrik Kesintisi Program Sıfırlama

Vaillant Termostat Elektrik Kesintisi Program Sıfırlama
15 Şubat 2024 09:11

Banka şubemizde kullanmış olduğumuz Vaillant marka kablolu termostattan yıllardır problem yaşamaktayız. Her kış sabahını soğuk geçirmek zorunda kalıyoruz.

Haftalık program kullanıyoruz. Ama maalesef her elektrik kesintisinde saat ve tarih sıfırlamakta yani ayda 4_5defa saat ve tarih güncellemesi yapmaktan bıktık artık daha önceleri servise de gösterdik ama maalesef ayarlayıp gitti ama yine aynı bilmediğimiz bir ayarımı var lütfen yardım.

15 Şubat 2024 10:00 (Şikayetten 48 dakika sonra)
19 Şubat 2024 08:44

Hemen iletişeme geçildiği için çok teşekkürler. Gelişmeleri buradan yazacağım takipte kalın.

22 Şubat 2024 17:36

Bugün tekrar arandım. Şikayetimi ve sorunumu tekrar dinlediler. Teknik ekibe bilgi vereceklerini cihaz ile ilgili çözüm ile ilgili yapılabilecek bir şey olup olmadığı hakkında varsa bilgi vereceklermiş miş.

29 Şubat 2024 08:57

Merhaba arkadaşlar dün Vaillant teknik servis ten aradılar. Elektrik kesintilerinde saatinin sıfırlandığını haftalık programı kullanamadığımızı bunu yıllardır böyle kullandığımızı (kullanamadığımızı) garanti kapsamında kullanırken teknik ekibe bildirmemize rağmen bir sonuç alamadığızı anlattım. Ve bu termostat ın içinde bir pili olduğunu bundan dolayı olabileceğini ve bu termostat zaten ömrünü tamamladığının bilgisini verdi. Yani garantisi devam ederken gelen teknik ekibin bu pilden haberi yoktu sanırım. Neyse internetten araştırdım halen bazı yerlerde satışta olduğunu gördüm. Vaillant Calormatic VRT 370 Kablolu Oda Termostat ömrü kısa ve pilinden dolayı problem yaşaya bilirsiniz. Aynı problemi yaşayan biri Şikayetvar nokta üzerinden problemini anlatarak kusurlu ürün diyerek değiştirdiğinden bahsetmiş ama bana yanıtları bu şekilde oldu saygılar. Kafamda halen sorular oluşuyor nedense.

Tarık
Tarık

Ben 13 yıldır kullanıyorum. En sonunda bıktım. Roman yazarım bu konuda. Kendi ürünleri hakkında hiçbir Bilgi ve fikirleri Yoktu. Gelen tek ik personel modülasyonlu kumandayı on off kuracak kadar bilgisizdi hep ben öğrettim. En son teknik müdür olduğunu söyleyen biri aramıştı, ürünü kötüleyince sanki ke di tasarlamış. Gibi üzerine alındı ve tersledi. Bu ebus ile çalışır, başka alternatifi yoktur. Halbuki Piyasada open-therm ile çalışan bir sürü alternatif kombi var. Honeywell gibi Dünyaca ünlü markaların kumandaları bağlanabiliyor, hem de modülasyonlu kontrol de yapabiliyor bu 370f gibi ama maalesef, böyle bir markanın bu kadar kötü bir ürün çıkarabileceğini hayal etmemiştim alırken. İçinde pil var ama elektrik kesintisinde saat tarih. Tarih. Bilgisini kombiden alıyor, çok komik. Ve çözümü de çok basit bir yazılım güncellemesi. Hart hurt yapana kadar fabrikaya yazsalar sorunu fabrika çözerdi. O kadar kafası çalışmayan adamlar var maalesef Türkiye merkezinde

Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 13:43
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Termostat Ayar Sorunu: Sürekli Sıfırlanıyor

Hüsnü
10 Şubat 2025 22:36
Vaillant Termostat Ayar Sorunu: Sürekli Sıfırlanıyor
Mustafa sonuçtan çok memnun

Vaillant VRT 350 F Oda Termostatı Sıfırlanma Sorunu

06 Aralık 2023 20:51
"Sorunuma yıllar sonra çözüm üretilmesini isterken, pek de umutlu değildim. Fakat sorunlu ürünüm hızlıca güncel bir yenisi ile değiştirildi. Vaillant markasına güvenim daha da pekişti. Teşekkürler..."
Vaillant VRT 350 F Oda Termostatı Sıfırlanma Sorunu