Levent sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Derin Dondurucu Kurulumunda Ekstra Ücret Şoku

02 Aralık 2024 22:58

2024 model ued 7238 dtk R65 model derin dondurucu aldım. Bugün, 2 Aralık günü servis kurulum için geldi ve cihazın kendini akımdan koruyamayabileceğini söyleyip yanında getirdiği akım korumayı 1000 TL'ye sattılar. Evde değildim, eşim almış. Servisi aradım, iade alın dedim, 'alamayız' dediler ve 'şikayet edebilirsiniz' dediler. Bu saçmalık, çünkü akım koruma cihazın içinde zaten var. Acilen iadesini istiyorum, yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup dondurucuyu da iade edeceğim ve tüm sosyal mecralarda paylaşacağım. Acilen çözüm istiyorum, Uğur markasına yakışmıyor.

03 Aralık 2024 08:32 (Şikayetten 9 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Levent
Levent
03 Aralık 2024 22:52

Çağrı merkezi beni aradı hala yüksel fiyatla satılan akım korumalı prizi savunuyor ve cihazın akım koruması olmadığını söylüyor. 200 TL lik prizi 1000 TL satmak adilmi. Kendi sitenizde neden yok piyasada neden yok dediğimde özel uretiyorlarmis. Veridnleri cevap rezillik. Üstüne sizi tüm mercilere şikayet edeceğim diyorum. İstedigijiz yere edebilirsiniz burası Türkiye cevabı veriyor. Yazık böyle köklü firmaya cidden yazık her yerde yazacağım. İnsana zorla priz aldırdıklarını prizle garanti sattıklarını.

Tarık sonucu yetersiz buldu

07 Kasım 2024 21:05
Ali sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2023 10:41
"Şikayetin çözümünde göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederim Uğur markası kendine yakışanı yaptı müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğu ve marka değerini katkı sağladığı bir gerçek yeniden eski Zirve günlerinizi yakalamanız dileğiyle"

19 Nisan 2024 00:17
ugur-sogutma-garanti-kapsaminda-olan-ayipli-malini-degistirmiyor-1.pdf
Muammer sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 02:57
"Uğur firmasının ürünlerini severek kullanıyoruz, başka bir ürün alacak olur isek kesinlikle alırım. Sorun yaşandı bu her zaman hangi firma ürünü olursa olsun kaçınılmaz yaşanabilir. Sonuçta Allah yapısı değil. Bizim sorunumuz bu ürün kokusundan dolayı kullanılamaz durumda ve değişimini istemememizdi. Teşekkür ederiz."

Uğur Soğutma Kategorileri