Uğur Derin Dondurucu 24 Saatte 24 Kere Ses Çıkartıyor

13 Ağustos 2024 00:04

2022'nin Kasım ayında Uğur Derin Dondurucu aldık. Bu zamana kadar derin dondurucudan hiçbir ses gelmezdi. Ancak 1 aydır saatte bir kere pat diye garip bir ses çıkartıyor. Pet şişe kapağını şişedeyken parmakla uzağa fırlatırsınız da içindeki hava pat diye ses çıkarır ya, o şekilde vakumlama sesine de benziyor. 24 saatte 24 kere bu sesi çıkartıyor. Saat tuttuğumda bazen 1 saat 10 dakika, bazen 1 saat 20 dakika, bazen 50 dakika ama genel olarak saatte 1 kere çıkartıyor. Bu çıkan ses salondan, yatak odasından ve mutfaktan da duyulan bir ses. Teknik servis geldiğinde bu sesin normal olduğunu, 2022'nin Kasım ayından beri yani 600 gündür bu sesi 24 saatte 24 kere çıkardığını, ne hikmetse salondan, odadan, mutfaktan duyulan bu sesin hem benim hem eşimin fark etmediğini söyledi. İkimizin de kulağına felç inip aynı anda düzelme olasılığımız yüzde kaç, siz vatandaşlara soruyorum. Hangi derin dondurucu 24 saatte 24 kere evin her yerinden duyulan pat sesini çıkartıyor? WhatsApp'tan video atın, teknik ekip incelesin dediler. 3 kere attım, 3. de bana size zaten dönüş yapmışlar, sorun yok diye yine yalan beyanda bulundular. Telefon kaydı var mı, ekran görüntüsü atın falan diyecektim de uzatmak istemedim. Bana ulaşmışlar da ben hobi olarak 3. kez video atmışım. Yani WhatsApp teknik ekip kimse, zaten baştan o da bilgi verildi diye yalan söylüyor. Ayrıca, peki neden 1,5 yıldır bu ses yoktu da 4 haftadır var dediğimde WhatsApp'taki görevli sessiz kalmayı tercih etti. Bu markadan dondurucu aldığınızda sorun yaşarsanız bunlara maruz kalırsınız. Sesi video alarak atıyorum. Lütfen bu sesi çıkaran dondurucusu olan var ise artık Uğur Derin Dondurucu'dan umudu kestim, halktan yardım istiyorum. Bu sesi bu dondurucu niye çıkarır? İstanbul'da olan tamirci var ise bu sesi düzeltirim diyorsa iletişime geçsin. 8. ve 10. saniyede duyulan ses.

13 Ağustos 2024 08:19 (Şikayetten 8 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 17:42
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 12:03

27 Kasım 2023 21:57
Uğur Soğutma Derin Dondurucunun Yoğun Karlaması Ve Nasıl Garanti
Sagopo sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 12:47
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 12:42

Uğur Soğutma Kategorileri