Türkiye Hayat Emeklilik A. Ş VGA Altın Fonu Düşük Getiri Getirmesi

Türkiye Hayat Emeklilik A. Ş VGA Altın Fonu Düşük Getiri Getirmesi
06 Nisan 2024 12:56

Türkiye Hayat Emeklilik'ten Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) yaptırdım. Bankadaki görevli, VGA altın fonunu önerdi. Altın fiyatlarının yükselmesi halinde fon getirisinin de artacağını belirtti. Ancak, ana param 4.954 TL iken, toplam devlet katkısı ve fon getirisiyle birlikte 8.000 TL'ye ancak ulaşmış. Bunu 18.05.2023 tarihinde yaptırmama rağmen.

15 Nisan 2024 09:22 (Şikayetten 8 gün sonra)
17 Nisan 2024 14:04

İsmail
İsmail

Bu turkiye hayat kadar aldatan müşteriyi kendi çıkarları doğrultusunda aldatan bir firma görmedim burada yapılan gibi şu ana kadar fonlarla alakalı defalarca şikayet kaydı açmama rağmen yalandan sizi aradık ulaşamadık muhabbeti yapıyorlar ben 15 aydır BES teyim 7 adet poliçem var 2 senenin dolmasını bekliyorum geçiş yapmak için 70.000 TL ana param var 15 ayda VGA altında 16.000 TL getiri getirdi aldatmayı en iyi yapan kurum ben devletin sigortası diye güvendim finansbak ve Allianz da arkadaşlarım var 40 bin tl'ye 1 senede 25 30 bin kazanmışlar kayıtları belgeleri var ben 15 16 ayda 70 bine kazandığım 15 16 bin ancak

turkiye-hayat-emeklilik-a-s-vga-altin-fonu-dusuk-getiri-getirmesi-6.jpg
turkiye-hayat-emeklilik-a-s-vga-altin-fonu-dusuk-getiri-getirmesi-4.jpg
turkiye-hayat-emeklilik-a-s-vga-altin-fonu-dusuk-getiri-getirmesi-1.jpg

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Hayat Emeklilik Altın Fon Hesabındaki Param Altın Ons Ve Gram Çıktıkça Düşüyor

28 Mart 2024 15:28
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 19:10
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 12:08