Turkcell TV Plus Kumanda Talebi Ve İptal Sorunu

29 Aralık 2024 18:55

Turkcell TV Plus kumandam kırıldığı için dun yeni kumanda talebinde bulundum. Trendyol gibi sitelerde 110-150 TL olan kumandaya 600 TL ücret taleplerini bile kabul ettim sırf hemen elimizde olsun da mağdur olmayalım diye. Bir yandan da bu sayfadaki şikayet durumlarını okudum. Herkes talep için oluşturdukları kayıtların Turkcell tarafından "aradık ama ulaşamadık" bahanesiyle iptal edildiğini yazmıştı. Bu sabah aynı şey bana da oldu. Sabah ekipler evinize doğru yola çıktı diye mesaj gelmesine rağmen, telefonumda hiçbir arama kaydı olmamasına rağmen "aradık ulaşamadık" bahanesiyle talebi kendi kendilerine iptal etmişler! Üstelik bu iptal olayını müşteri hizmetlerini arayınca tesadüfen öğrendim. Ben de evden çıkmıyorum, oturmuş kumanda bekliyorum... Turkcell ve Superonline gerçekten pişmanlıksın!

29 Aralık 2024 18:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

30 Aralık 2024 10:29

Merhaba Ayşenur Hanım, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Onur sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 19:36
Banu sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 15:06
"Sorunumu o bayi çözmedi ama Superonline çok destek oldu Turkcell kendi personeli ile kumandamı gönderdi özelikle müşteri temsilcisi Furkan beye çok teşekkür ederim aşırı ilgilendi"

11 Temmuz 2025 16:54
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 00:02
Rauf sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 23:27

Turkcell TV+ Kategorileri