Duygucan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 21:16

Touristica dan 7 gece 8 günlük balkan turu aldık. Rehberlik hizmeti içinde olmasına rağmen rehberlik hizmeti alamadık, rehber olarak ayarlanan kişinin İngilizcesi bile yoktu, programda olup götürülmesi gereken yerleri götürülmediğimi için kendi imkanlarımızla araştırıp gezmek durumunda kaldık. Tur programında olan yerleri gezemedik. Kalmamız gereken otelde kalamadığımız için çok uzun süre otobüs yolculuğu yapmak zorunda kaldık. Otellerin bir çoğunun kliması bozuktu, hava sıcaklığının 39 derece olduğunu düşünürsek bu gerçekten çok rahatsız ediciydi. Ayarlanan otobüs inanılmaz pis ve bozuk koltuklara sahipti.
Yaşanan tüm sorunlar touristica kaynaklı olmasına rağmen hiçbir şekilde dönüş alamadık. Ülke şartlarına göre çok ciddi meblağ ödedik ama paramızla perişan olduk.

İlk gün Sabiha Gökçen Havalimanı’nda defalarca tur rehberini aramamıza rağmen hiçbir şekilde bir araya gelemedik. Havalimanında aynı rota için Jolly Tur, Tatil Sepeti, Setur gibi tur firmalarının rehberleri mevcuttu. Rehberlerin tur katılımcılarını aradıklarına ve yanlarına gidip tanıştıklarına şahit olduk. O sırada biz touristica'yı tercih edenler olarak rehbere ulaşamadık, rehbere yurt dışı olduğu için arama hakkımızın olmadığını Piriştina Havalimanında sorun yaşamamak adına öncesinde tanışmak istediğimizi söyledik fakat yine de görüşemeden tur ekibinden bir haber yolculuk yaptık. İlk izlenim olarak iletişim eksikliğini net bir şekilde görmüş olduk ve kendimizi tedirgin hissetmemize sebep oldu.

Gün bazlı programda ve satın aldığımız pakette olmasına rağmen alamadığımız hizmetleri detaylı anlatımını fotoğraf olarak ekledim görebilirsiniz.

10 Temmuz 2024 14:41 (Şikayetten 14 gün sonra)
Duygucan
Duygucan
10 Temmuz 2024 14:45

Merhaba, şikayetimde belirttiğim gibi firmanız kaynaklı yaşadığımız sorunlar için 70€ gibi komik bir teklif sundunuz. Tabii ki kabul etmedim. Bunca yaşanan soruna karşı verdiğiniz teklif markanın sorunlar karşısında çözüm üretemediğini ve müşteri memnuniyetine önem verdiğini gösterdiğini düşüyorum. Şikayetimi kaldırmayacağımı bildirmek isterim.

Gözde
Gözde

Merhaba bizde eşimle Balkan turu düşünüyoruz ama tüm tur şirketleri ile ilgili yorumlar çok kötü acaba önerebileceğiniz bir tur var mı?

Touristica İle Hayal Kırıklığı: Balkan Turu Kabusu

08 Ağustos 2024 21:23

Touristica Tur Balkan Turu Sorunu

16 Temmuz 2024 15:38
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Prime Büyük Balkan Turu'nda Yoğun Yolculuk Ve Yetersiz Konaklama Deneyimi

16 Haziran 2025 12:01