3.061Şikayet

• Videolu
  • Fotoğraflı

TikTok Şikayetler Bir An Önce Çözülsün Lütfen

6 gün önce

Tik tok ta internet iyi çekmiyor arkadaş daveti yapamıyorum sürekli hata veriyor 100 lük sandıklarda. Yayında 20kisi olmasına rağmen sandık boş çıkıyor. Son zamanlarda tik tok ta çok fazla sorun olmaya başladı En kısa zamanda sorunu çözerseniz sevinirim 🙏

TikTok İnternet Bağlantı Yok Hatası

1 hafta önce

TikTok hesabım bir anda her şey kayboldu giriş yapmama rağmen ne videolarım ne de takipçilerim hiçbir şekilde yok internet bağlantısı yok hatası veriyor. Başka cihazda denedim oluyor ama kendi telefonumda açılmıyor. Bunun nedeni ne olabilir. Dönüş yapar mısınız?

TikTok İnternet Bağlantı Yok Hatası

TikTok Hesaba Giriş Yapılmıyor Şifre Sıfırlama Da Hata

2 hafta önce

TikTok hesabıma güncel Gmail kayıtlı olmasına rağmen giriş yapamıyorum. Şifre sıfırlama ekranına kadar geliyorum şifre sıfırlanamadı hatası veriyor. Şifre sıfırlama sorunu var neden bu şekilde bir hata olabiliyor hesabıma giremiyorum yardımcı olur musunuz

TikTok Giriş Yapamıyorum Facebook Hesabımla

4 hafta önce

Kullanıcı adım kadiriras23 olan TikTok hesabıma giriş yapamıyorum. Facebook ® üzerinden oturum açmıştım giriş yaparken hata veriyor. Lütfen sürekli giriş yapıyordum bugün olmadı. Bir an önce açılsın hesabım.

TikTok Live Studio Erişim İzni Gerekli Hatası

1 ay önce

TikTok'ta telefon üzerinden yayın yapabilmeme rağmen TikTok live studio erişim izni gerekli hatası veriyor. Telefon üzerinden birkaç dakikalık yayın denemesi de yaptım, 1000 takipçiye de ulaştım. Onun dışında herhangi bir şey yapmam gerekmiyor diyebiliyorum ama açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

TikTok Live Studio Erişim İzni Gerekli Hatası

TikTok İade Olan Jeton Borçlu Çıkartıyor

18 Ağustos

TikTok jeton alımında yüklenemeyen jeton ücretimi iade olarak gösterip tekrar ücreti her jeton yüklememde yüklediğim hesaptan düşüyor. Böyle bir saçmalık olur mu? Hem jetonu yükleme hem de borçlu çıkartma. 1400k jeton bakiyemden düşürüldü. Desteğe ulaşamıyorum. Hata veriyor. Bankam ile iletişime ge...

TikTok Yasal Ad Doğru Olmasına Rağmen Kabul Etmiyor

16 Ağustos

TikTok Fotoğraf Modu Yok

09 Ağustos

TikTok fotoğraf modu sürekli hata veriyor. Video modunda kalıyor ve fotoğraf modu çıkmıyor ne yapabilirim bilen varsa lütfen anlatabilir mi? Ve acilen bu sorunun çözülmesi lazım lütfen bu sorunu çözün bu platformda böyle kötü şeyler olması gerçekten çok üzücü :(

Tik Tok Uygulaması Sorunu 1 Haftadır Telefonuna Yükleyemiyorum

09 Ağustos

Merhabalar, ben telefonuma TikTok uygulamasını indirmek için Play Store'dan indirme tuşuna basıyorum. İndiriyor gibi gözüküyor, ancak asla inmiyor. Telefonla yüklemiyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü 1 hafta oldu ve sürekli aynı hatayı veriyor. 🙏🏻

01 Ağustos

TikTok Hesabıma Jeton Yükledim ve Hesabımın Hediye Özelliği Bulunmuyor diye bir hata verdi bana Hesabınızda olağan dışı işlemler tespit ettik güvenlik nedeniyle falan vs. Vs. Bizimle iletişime geçin oradan tüm her şeyi yazmama rağmen yardımcı olan kimse yok? Jeton atamıyorum ve yükleyemiyorum cane_c...

TikTok Hesabıma Giremiyorum Yardim

19 Temmuz

TikTok hesabım bir anda kapandı giriş yapamıyorum şifreyi sıfırla diyorum olmuyor hata veriyor neden böyle yaptı anlamadım gitti... Yardımcı okuyacak birisi var mı burda giriş yapmam lazım hesabıma yardim ederseniz sevinirim bekliyorum kolay gelsin...

TikTok Paramı Çekemiyorum, Bir Sorun Oluştu

18 Temmuz

TikTok'ta para çekme bölümünde kimlik doğrulaması yapıyorum. Tüm bilgilerimin doğru olduğundan eminim. Kimliğiniz doğrulandı diyor, devam et dedikten sonra bilgilerinizi doğrulayın diyor. Devam et deyince bir sorun oluştu diye hata veriyor. Paramı çekemiyorum, lütfen yardımcı olun.

TikTok Paramı Çekemiyorum, Bir Sorun Oluştu

TikTok Arama Motoru Hata Veriyor

18 Temmuz

TikTok'ta bir şey arattığımda aranan videolar çıkmıyor, sadece kullanıcılar, sesler ve etiketler çıkıyor. Ne yapsam videolar çıkmıyor. Güncelledim olmadı, sildim yükledim olmadı. Desteğe yazdım gene olmadı. Ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde çözümü bulamadım. Lütfen bunun için yardımcı olur musunuz?...

TikTok Arama Motoru Hata Veriyor

Facebook Üzerinden TikTok Açtım Hata Veriyor

17 Temmuz

Facebook üzerinden TikTok açtım ve hata veriyor. Yardımcı olur musunuz? Bir daha giriş yapamadım. Sorun nedir, bilgi alabilir miyim? Ve ne zaman sonuçlanır lütfen yardımcı olun. Teşekkür ediyorum.

Facebook Üzerinden TikTok Açtım Hata Veriyor

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

17 Temmuz

Kullanıcı adım e** olan TikTok hesabıma giriş yapamıyorum. Facebook üzerinden oturum açmıştım giriş yaparken hata veriyor. Lütfen sürekli giriş yapıyordum bugün olmadı. Bir an önce açılsın hesabım.

TikTok Şifre Sıfırlanmadı Hatası

13 Temmuz

TikTok hesabımın şifresini unuttum. Şifre sıfırlamak için kodu gönderdim. Kodu yazdım. Şifremi yazdım onayladım fakat şifre sıfırlanamadı hatası veriyor. Acilen düzeltilirse sevinirim. Çünkü TikTok hesabıma giriş yapamıyorum. Acil düzeltmelisiniz müziksiz kaldım.

TikTok Şifre Sıfırlama Destek Talebi

10 Temmuz

TikTok uygulamasında kullandığım profilin şifresini unuttum, unuttuğum için sıfırlamak istedim. Outlook'uma yazdım, kodu yazdım. Gelen kodu yazdıktan sonra şifre sıfırlamadı diye bir hata verdi ve kaç gündür bu hatayı çözemiyorum.

02 Temmuz

TikTok internet olmasına rağmen giriş yapamıyorum, bana sürekli hatalar vermektedir. Başka İnternet den denedim giriş yine yapamıyorum. Benim telefondan giriş yapamıyorum başka telefondan giriş yapıyorum sildim tekrar yükledim yine aynı hatayı alıyorum lütfen yardımcı olun

2 hafta önce
Gizemli Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.info
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör