TikTok'ta bir Kadın Çıkmış Canlı Yayın Açıyor. Kadın Diyerek Kadınları aşağılamak Olmasın. Eline almış Kuranı Kerimi. Bütün Ayetleri Yalanlıyor Namazı Yalanlıyor Kuranı Bozulmuş Gibi Gösteriyor Bu Sözde Müslüman. TikTok bir Müdahale Yapmıyor Bildirmeme Rağmen. Benim Dinimi Çocuklara Yanlış Öğreterek...
Ben TikTok kullanıcısıyım. Canlı yayınlar yapıyorum aile yayınları olarak saygı çerçevesinde, fakat kalıcı TikTok canlı yayın banı yedim nefret söylemi ile yayınlarımızda en ufak bir argo bile kullanmıyoruz. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum lütfen. Kullanıcı adım @m**.
Canlı yayın açtım hesabımı kapattılar saygısızlık 11 yaşında olabilirim kendinizi ne sanıyorsunuz düzgünce uyara bilirdiniz o kadar takipçiyi boşuna o kadar takipçi yaptım sizi CİMER'e şikayet edeceğim. Mahkemeye savcıya gideceğiz ailemle ben naptım yani.
TikTok ihlal yapmadığım halde canlı yayınımı 8 günlüğüne askıya aldı. Nefret içerikli söylemden dolayı olduğunu bildirdi fakat hiçbir şekilde böyle bir şeyde bulunmadım ve geri bildirimin doğru olmadığını bildirdim. Gereğinin yapılmasını arz ederim lütfen bir an önce bu sorun giderilsin
Sayın TikTok yöneticileri sizden ricam canlı yayınımın kısıtlamadan kaldırılması suçlandığım konu bu TikTok'ta çok var neden ben Yayın esnasında uyarılmadan askıya alındım. Bu haksızlık ve doğru bulmuyorum. Sizden ricam canlı yayınımın tekrar aktive edilmesi lütfen 🙏
TikTok'ta 47 bin takipçili hesabım var. Canlı yayın butonum arada gelip gidiyor. Son 2 aydır hiç geri gelmedi. Hesaptan çıkış yapıp tekrar giriyorum, yine de görünmüyor. @applekenti hesabımda yardımcı olur musunuz? TikTok ekibine ilettim, hala çözülmedi. Yardımcı olur musunuz?
TikTok'tan gereksiz ban yedim bunun düzeltilmesini talep ediyorum. Hesabımı açalı bir hafta bile olmadı ve üstelik paylaştığım içeriklerden telif edilebileceğim hiçbir içerik yoktu lütfen hızlı geri dönüş yapılsın daha önce sizden hızlı dönüş almıştım
Merhaba, Tik Tok ta açtığım canlı yayınlardan gelen hediye bakiyelerim Tik Tok tarafından otomatik jetona dönüştürülerek hesabımda ki bakiye sıfırlanıyor. Ayrıca buna rağmen hesapta jeton bile gözükmüyor ve benim bakiyem elimden alınıyor. İlk önce hesabımda ki 2.42 dolar alındı ve bugün de 0.86 dola...
Canlı yayın açtığımda daha önceden çok fazla izlenme alırken şimdi 2 3 kişiyle yayın yapıyorum. Lütfen bununla ilgilenmenizi istiyorum. Benden daha düşük takipçisi insanların bile çok daha izleyicisi var sinir bozuyor sonuçta bende emek verdim. İlgilenmenizi rica ediyorum.
TikTok canlı yayın hediyelerim bakiyeme düşmedi bekliyorum ama ilk aldığım hediyelerim yok bakiyede gözükmüyor hiçbir şekilde mağdur duruma düştüm bir çok hediye geldi ve ortada hiçbiri yok gereğinin yapılmasını diliyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim
Merhaba, benim canlı yayın kazançlarım bakiyeme yansımıyor. Yayın yaptım ve 1000 jeton aldım. Normalde 6 dolar olarak bakiyeme yansıması gerekiyor ama 1k hediye almama rağmen bakiyem sıfır. Lütfen TikTok bu olayı çözün. Boşuna mı yayın yapıyorum, şakamı?
TikTok'ta canlı yayın hediyem bakiyeme düşmedi. 300 küsürlük bir jeton geldi ve bakiyede gözükmüyor. İlk defa böyle bir sorun yaşadım. Nereden kime ulaşacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Sorunun en kısa sürede çözülmesini ve bakiyeme düşmesini talep ediyorum.
09.05.2023 canlı yayından hediyeler bakiyeme yüklenmedi ilk defa böyle bir şey oldu anlamadım ne yapmalıyım sorun ne yardımcı olursanız sevinirim? Her şeyi denedim maalesef düzelmiyor normalde anında gelirdi bakiye soru işareti vardı yayından çıktıktan sonra gördüm
Merhaba, TikTok'ta son yaptığım canlı yayında hediyeler bakiyeme düşmedi. Niye böyle oluyor? Bir önceki dakikalarda düştü. Lütfen yardım eder misiniz? Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun. Bekliyorum. Yardımcı olmanızı kimden nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.
TikTok'ta 35.000 takipçili r***kullanıcı adlı TikTok hesabım. Canlı yayın banı yedi. Hiçbir şey yapmadım, sadece iş yerimde oturuyordum ve takipçilerimle sohbet ediyordum. Canlı yayınlarda pek çok kötü davranış sergileyen diğer yayıncıların yayınları ihlal bile almazken benim dükkanda otururken taki...
Sayın TikTok yönetimi hiçbir şekilde canlı yayınımda herhangi bir saygısızlık vs. Topluluk kurallarını ihlal eden bir davranışta bulunmadım. Hesabım sürekli ban yiyor. Son 5-6 banımı incelerseniz çoğunun haksız yere olduğunu fark edersiniz. Lütfen bir el atın ve haksız yere ban yemek istemiyorum. Ku...
Ben sipariş vermek istiyorum. Ama nereden ve nasıl vereceğim? Bir de 10000 takipçi fiyatını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. TikTok hesabım yeni açıldı, canlı yayın açmak istiyorum. Buradan aradım, takipçi fiyatlarını bulamadım. 10000 takipçi istiyorum.
TikTok normal bir resim koyduğum ve herhangi bir topluluk kurallarını ihlal etmeyen bir resim değildi. Canlı yayında bana ikaz ve geçici olmadan kalıcı olarak canlı yayın yasağı uyguladın. Bu canlı yayın yasağının kaldırılmasını, durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Ivedilikle arz ederim.
Canlı yayındaki sandıklar kişi sayısı az olsa bile boş çıkıyor.! Hiçbir şekilde jeton toplayamıyorum, bu konu hakkında çok acil olarak çözüm bulmanızı rica ediyorum.! Ayladır hiç bu şekilde bir problem yaşamamıştım, soruyorum diğer kullanıcılara rahatça topluyorlar her zamanki gibi.!
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.