Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Uçuş Öncesi Check-in Sorunu Ve Sonrası Mağduriyet

Tolga
21 Kasım 2024 10:40

Ailecek 3 kişi 9 Kasım tarihinde İstanbul Havalimanı - Erzurum Havalimanı 12 Kasım gidiş 14 Kasım dönüş olarak bilet aldım, toplam 9.881,67 TL ödedim. Türk Hava Yolları check-in hatırlatması yapmadı. İstanbul trafiği dolayısıyla uçuştan tam 46 dakika önce banko önüne geldim. Banko görevlisi yönlendirmesiyle tam check-in yapacakken uçuşa 44 dakika kaldı ve check-in yapamadım. Valizim olmamasına rağmen banko görevlisi de yardımcı olmadı ve uçağı kaçırdık. Gün içi tekrar sadece gidiş bileti almak istedim. Astronomik 12-13 bin TL arası, gidiş dönüş aldığım biletten daha fazla bir rakam çıkardılar. Ben de dönüş biletimi iptal ettim ve 3.276,03 TL iade aldım. Daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan başka havayollarından gidiş dönüş 14 bin TL küsuratıyla aynı tarihlere tekrar bilet almak durumunda kaldım. Ailecek zor durumda kaldık ve yanında baş ağrısı, zaman kaybı yaşadık. Check-in hatırlatması yapmayan Türk Hava Yolları iletişim biriminden, gerekli bilgilendirmeyi geç yapıp sonrasında yardımcı olmayan check-in banko görevlisinden ve yanan uçak bileti sonrası satış personeline indirim ve kolaylık sağlama imkanı sunmayan Türk Hava Yolları yönetim biriminden şikayetçiyim.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
15 Temmuz 2024 16:14
Vural sonuçtan hiç memnun değil

Vural
13 Temmuz 2023 20:01

Zekeriya
25 Mayıs 14:46

Tansel
23 Ağustos 2024 12:55
THY Mağdur Etti Fazla Yolcuya Bilet Satışından Yer Yok Denildi
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
14 Kasım 2024 19:50