Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Mesaj Göndermeyerek İnsanları Mağdur Etmesi

Muhammed
18 Nisan 2024 15:05

14 Nisan 2024 tarihinde saat 19.25'teki Batman-İstanbul THY uçuşum, operasyonel ve mücbir sebepler dolayısıyla saat 21.15'e ertelendiği yönünde mesaj aldım. Havalimanı kontuarında saat 20.00'de olmama ve check-in yapmama rağmen, uçuşun saat 20.45'te olduğunu söyleyerek beni içeri almadılar. Benimle birlikte birçok kişiye uçuşun saat 20.45'e çekildiği ile ilgili hiçbir mesaj ulaşmadı. Ulaşsa bile, hangi havayolu şirketi uçuş saatini birkaç saat kala erkene alabilir? Bu nasıl bir sorumsuzluktur? THY'nin fazla bilet sattığı için bunu yaptığı malumunuzdur. Her zaman olduğu gibi fazla bilet satıp insanları mağdur eden bu firma, galiba bu yolla para kazanmayı tercih ediyor. Sorunumun çözümü için geri bildirim formu oluşturdum. TK-10663215 numaralı bildirim formum, dalga geçer gibi bir tavırla reddedildi ve biletimin iadesi bile sağlanmadı. Havaalanı çalışanları da dahil olmak üzere, sorunum çözülmediği için hem dava açacağımı hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek istiyorum. THY gibi prestijli bir firmanın bu denli kötü bir duruma düşmesi ve yolcularına sadece sorun çıkarıp, sorunun çözümüne geldiğinde ise reddedip köşelerine çekilmeleri üzüntü vericidir. THY'den duyduğum pişmanlığı ifade etmek istiyorum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
31 Ocak 2024 15:11
Türk Havayolları Pişmanlıktır
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
11 Nisan 2024 13:15
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Şenol
13 Aralık 2024 20:26

Ezgi
29 Ocak 2024 18:40
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
01 Şubat 2024 21:57